Vagheggi Sikelia Body Toning Age 50+ kiinteyttävä tiiviste 10 x 10 mL

SKU
VG-127182
Ei varastossa
68,00 €
Yleiskatsaus

Kiinteyttävä ammattikäyttöön kehitetty hoitotiiviste. Tehokkaasti ravitseva koostumus kiinteyttää ja ehkäisee lantion- ja vyötärönseudun pyöristymistä.

Tehokas erityisesti vanhemmalle 50+ iholle. Kohottava ja kiinteyttävä vaikutus jättää ihon nuorekkaan tuntuiseksi ja raikkaaksi.

Edut:

  • Innovatiivinen tiivisteseerumi 50+ iholle
  • Kiinteyttää, hoikistaa ja kohottaa
  • Raikas ja tehokas koostumus
  • Virkistävä sitruksinen tuoksu
  • Kehitetty erityisesti vanhemman ihon hoitoon

 

Vagheggi Sikelia - kiinteämpien muotojen puolesta. Sikelia tuotteet on kehitetty kiinteyttämään ja muokkaamaan kehon muotoja käsivarsilla, reisillä, pakaroilla ja rinnoilla. Sikelia tuotesarjan ydin pohjautuu kauneuden harmoniaan.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen tiettyihin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Sikelia Body Toning Age 50+ kiinteyttävä tiiviste
Käyttöohje

Levitä hoidettavalle alueelle kunnes tiiviste on kokonaan imeytynyt. Käytä yhdessä Sikelia Body Shaping Butter 50+ voiteen kanssa.

INCI Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/Capric Glycerides, Aqua/Water/Eau, Sucrose Laurate, Plankton Extract, Tocopherol, Parfum (Fragrance), BHA, BHT, Limonene, Citric Acid, Propyl Gallate.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vagheggi Sikelia Body Toning Age 50+ kiinteyttävä tiiviste 10 x 10 mL
Your Rating