Vagheggi

Sikelia Mint Toning Shower Gel suihkugeeli

  • Koko: 250 mL

Sikelia tuotesarjan kiinteyttävä mintun tuoksuinen suihkugeeli. Raikas suihkugeeli virkistää ja kiinteyttää ihoa suihkun aikana. Erityinen koostumus valmistelee ihon vastaanottamaan Sikelia sarjan muiden tuotteiden aktiivisia ainesosia.


Virkistävä vaikutus jättää ihon pehmeäksi ja silkkiseksi.

16,20 €

Edut:

  • Raikas, energisoiva tuoksu
  • Kiinteyttää ja virkistää ihoa
  • Valmistelee ihon muita Sikelia tuotteita varten
  • Jättää ihon silkinpehmeäksi, raikkaaksi ja kimmoisaksi

 

Vagheggi Sikelia - kiinteämpien muotojen puolesta. Sikelia tuotteet on kehitetty kiinteyttämään ja muokkaamaan kehon muotoja käsivarsilla, reisillä, pakaroilla ja rinnoilla. Sikelia tuotesarjan ydin pohjautuu kauneuden harmoniaan.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen tiettyihin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita