Vagheggi Sinecell Reducing Thermal Strips vartalokääreet

SKU
VG-128209
Varastossa
17,00 €
-
+
Yleiskatsaus

Valmiit kosteat vartalokääreet intensiiviseen selluliittihoitoon. Tehokkailla kasviuutteilla vahvistettu koostumus taistelee selluliittia ja paikallisia rasvakertymiä vastaan, vähentäen rasvakudoksen määrää.

Intensiivinen lämpövaikutus edistää nesteenpoistoa ja vilkastuttaa lymfakiertoa, mikä vähentää turvotusta ja tasoittaa selluliittialueita.

Paketissa 2 käyttövalmista, venyvästä puuvillasta valmistettua käärettä.

 

Kääreiden sisältämä lämmittävä tehoaine imeytyy vähitellen ihoon samalla kun siteen joustava rakenne tekee kevyen mutta tehokkaan paineen, joka tehostaa nesteenpoistoa. Auttaa uudistamaan ja elävöittämään ihoa poistaen paikallisia rasvakertymiä, muhkuraista appelsiini-ihoa ja vähentämällä lymfaturvotusta.

Edut:

  • Intensiivinen lämpövaikutus kiinteyttää ja uudistaa ihoa
  • Vähentää tehokkaasti paikallisia rasvakertymiä ja kosmeettista selluliittia
  • Tehostaa nesteenpoistoa
  • Detox-vaikutus
  • Tehokas kasviuutteiden ja luonnollisten tehoaineiden synergia


Vaikuttavat ainesosat:

  • Karrageeni (irlanninsammal-punalevän polysakkaridit)
  • Kofeiini
  • Allantoiini
  • Punaleväuute

 

Lumoudu italialaisesta kasvipohjaisesta kosmetiikasta. Vagheggin phytocometics-metodi ja korkealaatuiset sertifioidut ainesosat mahdollistavat huippulaadukkaan ja funktionaalisen luonnonkosmetiikkasarjan.


Vagheggi - Respecting the natural balanceItalialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.


Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Sinecell Reducing Thermal Strips vartalokääreet
Käyttöohje

Kääri molemmat jalat siteellä polvesta alavatsaan varmistaen, että kangas menee hieman päällekkäin jokaisella kierroksella, kiristäen hieman. Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia.

Tuote aiheuttaa lievää kuumotusta ja punoitusta, tämä on normaalia ja johtuu lämpöaktiivisesta vaikutuksesta. Älä käytä rikkinäiselle iholle.

INCI Aqua/Water/Eau, Glycerin, Chondrus Crispus (Carrageenan) Powder, Caffeine, Allantoin, Methyl Nicotinate, Hydrolyzed Rhodophycea Extract, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Dehydroacetate, Glucose, Disodium EDTA, p-Anisic Acid.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vagheggi Sinecell Reducing Thermal Strips vartalokääreet
Your Rating