Vagheggi

Sun Stick SPF50+ aurinkopuikko herkälle iholle

  • Koko: 9 mL

Erittäin voimakkaan suojan antava voidepuikko herkälle iholle ja ongelma-alueille. Intensiivisesti hoitava koostumus on vahvistettu karitevoilla, E-vitamiinilla sekä kookos- ja oliiviöljyillä. Aktiiviset ainesosat ravitsevat ihoa ja antavat voimakkaan antioksidanttisen vaikutuksen.

Hellävarainen voidepuikko on ihanteellinen huulille, korville, nenälle ja silmänympärysiholle. Soveltuu erinomaisesti myös tatuointien ja luomien suojaamiseen. Vedenkestävä koostumus.


Erittäin voimakas suoja, SPF 50+.

14,95 €

Erittäin voimakkaan suojakertoimen antava aurinkovoide vedenkestävällä koostumuksella. Voimakkaasti ravitseva ja kosteuttava voide terveen, kauniin ihon puolesta. Ihanteellinen lasten herkälle iholle.

 

Suojakerroin: SPF 50+

Ominaisuudet:

  • Erittäin voimakas aurinkosuoja
  • Tarjoaa pitkäaikaisen suojan UVA & UVB-säteilyä vastaan
  • Hellävarainen ja hoitava koostumus
  • Vedenkestävä
  • Helppo käyttää ja kuljettaa mukana
  • Hoitava koostumus on ihanteellinen kuivalle iholle

 

Uudistettu Vagheggi Sun- aurinkotuotesarja tarjoaa monipuolisen ja yksilöllisen valikoiman ylellisiä aurinkotuotteita jokaiseen hetkeen. Upeat öljyt ja voiteet suojaavat ja hoitavat ihoasi auringonoton aikana.

Vagheggi Sun tuotesarjasta löydät ihanat koostumukset jokaiseen käyttötarkoitukseen, valitse ravitseva ja hoitava voide, silkkinen öljy tai vedenkestävä ja nopeasti imeytyvä mikroemulsio. Löydä uusi suosikkisi rannalle, urheiluun ja kaupungille!

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen yksilöityihin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Levitä kuivalle iholle ennen auringonottoa. Hiero kunnes voide on kokonaan imeytynyt.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita