Toimistomme muutosta johtuen asiakaspalvelu on ruuhkautunut ja puhelut eivät välttämättä yhdisty. Korjaamme parhaillaan asiaa, kiitos kärsivällisyydestä!

Vagheggi

Terra Salt and Red Fruit Scrub vartalokuorinta

  • Koko: 200 mL

Raviseva ja kosteuttava vartalokuorinta. Merisuolakuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa tehokkaasti ja hellävaraisesti.


Merisuolan osmoottinen vaikutus edistää nestekiertoa ja auttaa poistamaan turvotusta. Aikaansaa ylellisen pehmeän ja kiinteän ihon, tehokkaasti ravitseva vaikutus.

44,50 €

Edut:

  • Ravitseva ja kosteuttava koostumus
  • Poistaa kuollutta ihosolukkoa tehokkaasti
  • Hellävarainen kuoriva vaikutus
  • Auttaa poistamaan turvotusta
  • Aikaansaa pehmeän ja kiinteän ihon


Vaikuttavat ainesosat:

  • Mansikka ja karpalo
  • Merisuola


Mansikka ja karpalo: Antioksidanttinen vaikutus.

Merisuola: Puhdistaa, kuorii hellästi ja vähentää turvotusta.

 

Vagheggi Terra - erityinen tuotesarja selluliitti-ihon hoitoon. Terra tuotteet hoitavat tehokkaasti selluliittia ja auttavat poistamaan staattisia nestekertymiä. Edistää rasvakudoksen aineenvaihduntaa.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen yksilöityihin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Hiero kostealle iholle pyörivin liikkein ja huuhtele.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita