Noname Cosmetics Konjac vartalosieni

SKU
NC-BODY
Varastossa
6,19 €
  • Osta 6 hintaan 5,57 € /kpl ja säästä 10%
-
+
Yleiskatsaus

Konjac vartalosieni on luonnollinen Konjac-kasvin juuresta tehty syväpuhdistava pesusieni. Sienen pehmeä rakenne on ihanan hellävarainen iholle.

Ensiluokkainen Noname Cosmetics Konjac pesusieni sisältää syväpuhdistavaa ja tasapainottavaa bambuhiiltä. Bambuhiili puhdistaa tehokkaasti ja sopii erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle, auttaa pehmittämään ihoa.

Konjac sienet eivät sisällä haitallisia kemikaaleja ja soveltuvat näin myös herkälle ja kuivalle iholle.

Konjac sieni on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton, pehmeä ja hellävarainen, pH: ta tasapainottava ja luonnollisesti syväpuhdistava pesusieni.

Edut:

  • Puhdistaa tehokkaasti
  • Hellävaraisesti kuoriva vaikutus, joka tehostaa kosteusvoiteen imeytymistä iholle
  • Kirkastaa ja heleyttää ihoa
  • Rauhoittaa aknea ja ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista
  • Parantaa ihon mikroverenkiertoa
  • Tasapainottaa ihon pH-arvon
  • Sopii myös herkälle iholle

 

Noname Cosmetics Konjac sienet on valmistettu 100% luonnollisesta Konjac-juuresta, jonka korjuu tapahtuu puhtaassa Tiibetin vuoristoilmassa. Noname Cosmetics Konjac sienet eivät sisällä selluloosaa.

Ensiluokkaiset Noname Cosmetics Konjac sienet auttavat ravitsemaan ja pehmittämään ihoa luonnollisesti. Konjac sienet eivät sisällä haitallisia kemikaaleja ja soveltuvat näin myös herkälle ja kuivalle iholle.

 

Mikä Konjac?

Konjac on ikivanha juures, jota kasvatetaan Japanissa, Kiinassa ja Etelä-Koreassa. Juures voi kasvaa noin 25 cm kokoiseksi. Konjac juuresta saatua liukenevaa kuitua kutsutaan Glucomannaksi. Se on 100% luonnollinen ja pH arvoltaan neutraali. Japanissa Konjac-sieniä on käytetty vastasyntyneiden vauvojen ensipesuun jo vuosisatojen ajan johtuen sen pehmeydestä ja sen täysin kemikaaleista vapaasta koostumuksesta.

Lisätietoja
Nimi Konjac vartalosieni
Käyttöohje

Kostuta sieni aina ennen käyttöä. Huuhtele sientä lämpimällä vedellä kunnes se muuttuu pehmeäksi. Käytä sientä sellaisenaan tai suihkugeelin kanssa. 

Purista ylimääräinen vesi pois, älä väännä kuivaksi. Puhdista kasvot ja kaula pyörivin liikkein.

Huuhtele sieni huolellisesti käytön jälkeen ja ripusta narusta ilmavaan, viileään paikkaan. Älä rutista tai väännä sientä pesun aikana. Sienen vääntäminen lyhentää sen elinikää.

Sieni voidaan puhdistaa asettamalla se vesikippoon ja käyttää mikroaaltouunissa normaaliteholla 90 sekuntia. Sieni kestää noin kolme kuukautta, vaihda sieni uuteen kun se alkaa murentumaan. Voidaan hävittää kompostoimalla.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Noname Cosmetics Konjac vartalosieni
Your Rating