Kuivat ja koppuraiset kädet? Ei hätää apu on lähellä - tsekkaa kosteuttavat käsivoiteet ja manikyyrituotteet

Postipaketti

 

Tarjoamme kuljetuspalvelut Postin sekä Matkahuollon kautta.

 


 

- Smartpost / Pakettiautomaatti: 3,95€ / ilmainen yli 75€ tilauksille

Voit valita tilatessasi pakettisi noutopaikaksi itsellesi sopivimmin sijaitsevan pakettiautomaatin. Kun paketti on valmis noudettavaksi, saat matkapuhelimeesi lokerokoodin sisältävän tekstiviestin. Koodi näppäillään automaattiin ja saat lähetyksen lokerosta sen avautuessa. Pakettiautomaatteihin toimitettujen pakettien säilytysaika on 7 vuorokautta. Voit tarkastaa osoitteesi lähimmän pakettiautomaatin tästä linkistä.

 

- Nouto Postista / Postipaketti: 5,95€

Lähetys noudetaan toimitusosoitteen lähimmästä Postista tai Postin noutopisteestä. Luovutus kuittausta vastaan postin aukioloaikoina. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Postipakettilähetysten säilytysaika on 7 vuorokautta. Voit tarkastaa osoitteesi lähimmän noutopisteen tästä linkistä.

 

- Express Business Day - paketti: 9,95€

Paketti kuljetetaan perille asti pääsääntöisesti klo 08 - 14 välisenä aikana 1-2 arkipäivän kuluessa lähetyksen postittamisesta. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys, mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen ja lähetys siirtyy lähimpään postiin noudettavaksi. Lähetyksen säilytysaika toimitusyrityksen jälkeen on 7 vuorokautta. Posti Express -paketit, on mahdollista noutaa kiinteistön omasta Smartpost-automaatista. Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen ja lähetykset ovat noudettavissa klo 18 mennessä.

 

- Ovelle-paketti: 12,50€

Ovelle-paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitteeseen ovelle. Posti on yhteydessä vastaanottajaan 1–2 arkipäivän kuluessa lähetyksen postittamisesta ja sopii lähetyksen toimituspäivän ja toimitusaikavälin.

 

Lue lisää Postin kuljetuspalveluista

Postin asiakaspalvelu

 

 

 

- Verkko- / Lähellä-paketti: 4,95€

Paketti kuljetetaan vastaanottajan valitsemaan pakettipisteeseen (Matkahuolto, Matkahuollon asiamies, Siwa, Valintatalo, Euromarket tai muu Matkahuollon pakettipiste) 1-3 arkivuorokauden kuluessa. Lähellä-pakettien säilytysaika on 14 vuorokautta. Voit tarkastaa osoitteesi lähimmät toimi- ja pakettipisteet tästä linkistä.

 

- Jakopaketti: 8,50€

Paketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1 arkivuorokauden kuluessa ja jaetaan vastaanottajan osoitteeseen ovelle määränpäähän saapumista seuraavana arkipäivänä. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys, mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen ja lähetys siirtyy lähimpään Matkahuolto-toimipisteeseen noudettavaksi. Lähetyksen säilytysaika toimitusyrityksen jälkeen on saapumisviikko ja sitä seuraava viikko.

 

Lue lisää Matkahuollon kuljetuspalveluista

Matkahuollon asiakaspalvelu