Postipaketti

 

Tarjoamme kuljetuspalvelut Postin sekä Matkahuollon kautta.

 


 - Toimitus noutopisteeseen (Postin kaikki noutopisteet & pakettiautomaatit): 3,95€ / ilmainen yli 50€ tilauksille

Voit valita tilatessasi itsellesi sopivimman noutopaikan. Kun paketti on valmis noudettavaksi, saat matkapuhelimeesi saapumisilmoituksen tai lokerokoodin sisältävän tekstiviestin. Jos valitsit pakettiautomaatin, koodi näppäillään automaattiin ja saat lähetyksen lokerosta sen avautuessa. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi muissa noutopisteissä. Postipakettien säilytysaika on 7 vuorokautta. Voit tarkastaa osoitteesi lähimmän noutopisteen tästä linkistä.

 

- Express Business Day - paketti: 9,95€

Paketti kuljetetaan perille asti pääsääntöisesti klo 08 - 14 välisenä aikana 1-2 arkipäivän kuluessa lähetyksen postittamisesta. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys, mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen ja lähetys siirtyy lähimpään postiin noudettavaksi. Lähetyksen säilytysaika toimitusyrityksen jälkeen on 7 vuorokautta. Posti Express -paketit, on mahdollista noutaa kiinteistön omasta Smartpost-automaatista. Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen ja lähetykset ovat noudettavissa klo 18 mennessä.

 

- Kotipaketti: 12,50€

Kotipaketti kuljetetaan vastaanottajan osoitteeseen ovelle. Posti on yhteydessä vastaanottajaan 1–2 arkipäivän kuluessa lähetyksen postittamisesta ja sopii lähetyksen toimituspäivän ja toimitusaikavälin.

 

Lue lisää Postin kuljetuspalveluista

Postin asiakaspalvelu

 

 

 

- Toimitus noutopisteeseen (Matkahuollon kaikki nouto- & pakettipisteet): 3,95€ / ilmainen yli 50€ tilauksille

Paketti kuljetetaan vastaanottajan valitsemaan pakettipisteeseen (Matkahuolto, Matkahuollon asiamies, Siwa, Valintatalo, Euromarket tai muu Matkahuollon pakettipiste) 1-3 arkivuorokauden kuluessa. Lähellä-pakettien säilytysaika on 14 vuorokautta. Voit tarkastaa osoitteesi lähimmät toimi- ja pakettipisteet tästä linkistä.

 

- Jakopaketti: 8,50€

Paketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1 arkivuorokauden kuluessa ja jaetaan vastaanottajan osoitteeseen ovelle määränpäähän saapumista seuraavana arkipäivänä. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys, mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen ja lähetys siirtyy lähimpään Matkahuolto-toimipisteeseen noudettavaksi. Lähetyksen säilytysaika toimitusyrityksen jälkeen on saapumisviikko ja sitä seuraava viikko.

 

Lue lisää Matkahuollon kuljetuspalveluista

Matkahuollon asiakaspalvelu