Toimistomme ja varastomme muutosta johtuen tilausten käsittelyissä on tilapäisesti tavallista pidemmät odotusajat. Korjaamme parhaillaan asiaa, kiitos kärsivällisyydestä!

 

HUOM tiedote 15.10.2019 - Tilausten käsittelyssä on tilapäisesti tavallista pidemmät odotusajat toimiston & varaston muutosta johtuen. Tällä hetkellä tilausten käsittelyaika on noin 3-5 arkipäivää, mutta teemme parhaamme ratkaistaksemme ongelman mahdollisimman nopeasti.

 

Postipaketti

Tarjoamme kuljetuspalvelut Postin ja Matkahuollon kautta sekä ilmaisen palautusoikeuden. Posti ja Matkahuolto noutavat meiltä lähetykset joka arkipäivä noin klo 14-16, jolloin paketit siirtyvät kuljetusyhtiön lajittelukeskukseen. Pääsääntöisesti arkisin ennen klo 12 jätetty tilaus lähtee saman päivän pakettinoudon myötä kuljetukseen. Ilmoitamme automaattisesti sähköpostilla kun lähetys on pakattu odottamaan seuraavaa noutoa ja kerromme myös Postin tai Matkahuollon seurantakoodin.

 


 - Postipaketti, nouto postista tai Smartpost-automaatista, kuljetusaika 1-2 arkipäivää: 3,95€ / ilmainen yli 50€ tilauksille

Toimitus ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa valitsemastasi postista tai automaatista. Voit seurata Omaposti mobiilisovelluksen kautta pakettisi etenemistä. Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green -lähetyksenä. Postipakettien säilytysaika on 7 vuorokautta. Voit tarkastaa osoitteesi lähimmän noutopisteen tästä linkistä. Huomioithan, että pakettiautomaatin ollessa täynnä Posti ohjaa paketin automaattia lähimpänä olevaan postitoimipaikkaan noudettavaksi.

 

- Express Business -paketti, pakettitoimitus päivällä, kuljetusaika 1-2 arkipäivää: 8,95€

Tämä toimitusvaihtoehto on tarkoitettu ensisijaisesti yritysasiakkaille. Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen ma-pe klo 16 mennessä ilman erillistä ilmoitusta ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä. Mikäli et ole paikalla, voit noutaa tilauksesi saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta. Lähetyksen säilytysaika noutopisteessä epäonnistuneen toimitusyrityksen jälkeen on 7 vuorokautta. Posti Express -paketit on mahdollista noutaa kiinteistön omasta Smartpost-automaatista.

 

- Kotipaketti, kotiinkuljetus sovittuna ajankohtana, kuljetusaika 1-2 arkipäivää: 11,95€

Voit seurata Omaposti mobiilisovelluksella tilauksesi etenemistä. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green -lähetyksenä.

 

Lue lisää Postin kuljetuspalveluista

Postin asiakaspalvelu

 

 

 

- Lähellä-paketti, nouto noutopisteestä tai pakettiautomaatista, kuljetusaika 1-2 arkipäivää: 3,95€ / ilmainen yli 50€ tilauksille

Saat viestin kun paketti on noudettavissa valitsemastasi noutopisteestä (Matkahuollon toimipiste, asiamies tai pakettiautomaatti, K-Market, R-kioski, Tokmanni tai muu Matkahuollon pakettipiste). Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi noutopisteessä. Lähellä-pakettien säilytysaika on 14 vuorokautta. Voit tarkastaa osoitteesi lähimmät toimi- ja pakettipisteet tästä linkistä. Mikäli valittu noutopiste on automaatti ja lähetyksen saapuessa tämä on täynnä, paketti ohjautuu toiseen lähellä olevaan Matkahuollon pakettipisteeseen.

 

- Jakopaketti, perille asti kuljetus, kuljetusaika 1-2 arkipäivää: 8,50€

Matkahuolto tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen. Kuluttaja-asiakkaiden kohdalla jakeluaika sovitaan etukäteen tekstiviestillä tai soittamalla. Mikäli et ole paikalla, voit noutaa tilauksesi saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta. Lähetyksen säilytysaika epäonnistuneen toimitusyrityksen jälkeen on saapumisviikko ja sitä seuraava viikko.

 

Lue lisää Matkahuollon kuljetuspalveluista

Matkahuollon asiakaspalvelu