Palauttaa saa :)

Kauneudenverkkokauppa tarjoaa asiakkailleen ilmaisen 30 päivän palautusoikeuden (tilauksen vastaanottamisesta laskien). Tuotteet voi palauttaa kätevästi Postin tai Matkahuollon asiakaspalautuksella. Kauneudenverkkokauppa vastaa kaikista palautuskustannuksista, kunhan palautus on tehty ohjeiden mukaisesti.

Suosittelemme huolehtimaan tuotteesta ja tuotepakkauksesta, kunnes olet päättänyt pitää tuotteen. Ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta, jos hän on ottanut tuotteen käyttöön.

Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen. Asiakas vastaa mahdollisesta tuotteen arvon alentumisesta. Jos tuotetta on käytetty, tai muutoin asiakkaan toimesta tuote tai tuotteen pakkaus on muuttunut jälleenmyyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tuotteesta koko sen arvolla. Tuote on palautettava alkuperäisessä tuotepakkauksessaan kaikkine osineen.

 

Toimi näin:

  1. Varmista, että palautettavat tuotteet ovat käyttämättömiä ja jälleenmyyntikelpoisia
  2. Sovi palautuksesta asiakaspalvelumme kanssa (ilmoita yhteys- tai tilaustietosi ja mitä olet palauttamassa)
  3. Saat vastauksena sähköpostiin asiakaspalautuskoodin, jolloin palautus on sinulle maksuton


Pyydämme sinua säilyttämään kaikki asiakaspalautukseen liittyvät dokumentit huolellisesti, kunnes olet saanut hyvityksen tai tiedon palautuksen vastaanottamisesta.