Noname Cosmetics Konjac kasvosienet 2 kpl

SKU
NC95540
Varastossa
5,20 €
  • Osta 3 hintaan 4,68 € /kpl ja säästä 10%
-
+
Yleiskatsaus

Konjac sieni on 100 % luonnollinen Konjac-kasvin juuresta tehty syväpuhdistava kasvojenpesusieni. Sienen pehmeä rakenne on ihanan hellävarainen iholle.

Ensiluokkaiset Noname Cosmetics Konjac sienet sisältävät runsaasti vitamiineja, proteiineja, lipidejä, rasvahappoja ja luonnollisia mineraaleja, jotka auttavat ravitsemaan ja pehmittämään ihoa.

Konjac sienet eivät sisällä haitallisia kemikaaleja ja soveltuvat näin myös herkälle ja kuivalle iholle.

Konjac sieni on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton, pehmeä ja hellävarainen, pH: ta tasapainottava ja luonnollisesti syväpuhdistava kasvojenpesusieni.

Edut:

  • Puhdistaa tehokkaasti
  • Hellävaraisesti kuoriva vaikutus, joka tehostaa kosteusvoiteen imeytymistä iholle
  • Kirkastaa ja heleyttää ihoa
  • Rauhoittaa aknea ja ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista
  • Parantaa ihon mikroverenkiertoa
  • Tasapainottaa ihon pH-arvon
  • Sopii myös herkälle iholle

Pakkauksessa kaksi Konjac sientä:

1. Tomato Puff - Pinkki - aamukäyttöön
Sisältää tomaattiuutetta. Tasapainottaa ihoa poistaen liiallisen rasvan ja talin. Ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Aikaansaa tasapainoisen, heleän ja pehmeän ihon.
Ainesosat: Konjac Glucomannan, Nature Tomato Extract (tomaattiuute)

2. Green Tea Puff - Vihreä - iltakäyttöön
Sisältää vihreän teen uutetta. Anti-Toxic vaikutus. Vähentää psoriasista. Anti-age vaikutus, joka ehkäisee silmäpusseja ja vähentää ryppyjen muodostumista. Kosteuttaa kuivaa ihoa. Aikaansaa puhtaan, hehkuvan ja kosteutetun ihon.
Ainesosat: Konjac Glucomannan, Nature Green Tea Extract (vihreä teeuute)

 

Noname Cosmetics Konjac sienet on valmistettu 100% luonnollisesta Konjac-juuresta, jonka korjuu tapahtuu puhtaassa Tiibetin vuoristoilmassa. Noname Cosmetics Konjac sienet eivät sisällä selluloosaa.

Ensiluokkaiset Noname Cosmetics Konjac sienet sisältävät vitamiineja (A, B1, B2, B6, B12, C, D & E), proteiineja, lipidejä, rasvahappoja ja luonnollisia mineraaleja kuten kuparia, sinkkiä ja magnesiumia, jotka auttavat ravitsemaan ja pehmittämään ihoa luonnollisesti. Konjac sienet eivät sisällä haitallisia kemikaaleja ja soveltuvat näin myös herkälle ja kuivalle iholle.

 

Mikä Konjac?

Konjac on ikivanha juures, jota kasvatetaan Japanissa, Kiinassa ja Etelä-Koreassa. Juures voi kasvaa noin 25 cm kokoiseksi. Konjac juuresta saatua liukenevaa kuitua kutsutaan Glucomannaksi. Se on 100% luonnollinen ja pH arvoltaan neutraali. Japanissa Konjac-sieniä on käytetty vastasyntyneiden vauvojen ensipesuun jo vuosisatojen ajan johtuen sen pehmeydestä ja sen täysin kemikaaleista vapaasta koostumuksesta.

Lisätietoja
Nimi Konjac kasvosienet 2 kpl
Käyttöohje

Kostuta sieni aina ennen käyttöä. Huuhtele sientä lämpimällä vedellä kunnes se muuttuu pehmeäksi. Käytä sientä sellaisenaan tai kasvojenpuhdistaineen kanssa. 

Purista ylimääräinen vesi pois, älä väännä kuivaksi. Puhdista kasvot ja kaula pyörivin liikkein.

Huuhtele sieni huolellisesti käytön jälkeen ja ripusta narusta ilmavaan, viileään paikkaan. Älä rutista tai väännä sientä pesun aikana. Sienen vääntäminen lyhentää sen elinikää.

Sieni voidaan puhdistaa asettamalla se vesikippoon ja käyttää mikroaaltouunissa normaaliteholla 90 sekuntia. Sieni kestää noin kolme kuukautta, vaihda sieni uuteen kun se alkaa murentumaan. Voidaan hävittää kompostoimalla.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Noname Cosmetics Konjac kasvosienet 2 kpl
Your Rating