Noname Cosmetics

Fengshangmei Powder Polygel Aloituspaketti Mini

Powder Polygel mini-kokeilupakkaus. Kokeile kynsimaailmaa mullistaneet polygeelit huippuedullisen aloituspakkauksen avulla.


Powder Polygel on geelin ja akryylin fuusio, jossa yhdistyvät akryylin ja geelin parhaimmat ominaisuudet. Polygel mahdollistaa ohuet ja kestävät kynnet.

Kynsiteknikoille Powder Gel antaa akryylin muokattavuuden ja kestävyyden ilman puuterin ja nesteen sekoittamisen epäkäytännöllisyyttä ja akryylinesteen tuoksua. UV- ja LED- kovetteinen.


Aloituspakkaus ei sisällä perusmanikyyritarvikkeita tai tarvittavaa UV-uunia.

45,00 €

Huippuedullinen aloituspaketti, jolla voit tutustua vallankumouksellisiin powder polygeeleihin.

Aloituspaketti sisältää seuraavat tuotteet:

 • Fengshangmei UV/LED Powder Polygel geeli 50 mL x 2
 • Noname Cosmetics UV/LED Base Coat aluslakka 15 mL
 • Noname Cosmetics UV/LED Top Coat päällyslakka 15 mL
 • Fengshangmei Slip Solution neste 120 mL
 • 2-päinen pensseli / työkalu
 • Dual Forms tippimuotit (lajitelma)

 

Voit valita vapaasti pakettiin kuuluvat 2 polygeeli sävyä - kirjoita tilausta tehdessäsi "Erikoistoiveet"-kenttään (kassalla kohta 4 - Yhteenveto) valitsemasi sävyt. Voit myös antaa meidän valita sinulle lajitelman myydyimpiä värisävyjämme.

Katso värivalikoima tästä >

 

Aloituspaketit ovat tarkoitettu aloittelevalle kynsitekijälle, tai heille jotka haluavat tutustua uusiin tuotesarjoihin ja menetelmiin.

Tämä paketti ei sisällä UV-uunia tai perusvälineitä (manikyyrivälineet alustukseen & viimeistelyyn), jotka löytyvät useimmilta harrastajilta. Kurkkaa käyttöohje -välilehdeltä käyttöohjeesta Powder Polygel menetelmä kokonaisuudessaan.

 • Lellu

  Super nopea toimitus, kiitos siitä! En ole vielä päässyt aloittelijana tutustumaan sisältöön mutta innolla odotan, mieleiseni kynnet ovat läpikuultavat ja täältä vihdoin löysin sellaiset pitkän etsinnän jälkeen!

 • DH

  Ostin mini paketin kokeiluksi. Tuote on koostymukselta aivan täydellinen. Olen enemmän akryllun käyttäjä, mutta haju on aina ollut liian voimakas. Polygel on nyt ratkaissu mub ongelman. Ainut pettymys mikä on nii värit on liian läpikuultavia.

Lataa käyttöohje tästä linkistä >

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita