Noname Cosmetics

Froteesukat

Pehmeät ja paksut froteesukat parafiinihoitoihin. Nämä sukat soveltuvat myös muihin hoitoihin ylläpitämään lämpöä ja tehostamaan hoitavien aineiden imeytymistä.


Ihanan paksua ja pehmeää froteeta! 1 pari. Koko noin 19 x 26 cm.

10,50 €

Pehmeät ja paksut froteesukat parafiinihoitoihin.

 

Edut:

  • Koko: 19 x 26 cm
  • Soveltuu kaikkiin jalkahoitoihin
  • Ihanan pehmeää ja paksua froteeta
  • Joustava materiaali, yksi koko sopii kaikille

 

Parafiinihoito perustuu hitaasti säteilevän matalan lämmön vaikutukseen ja soveltuu näin erinomaisesti reuman kuntoutukseen ja kivun lievittämiseen. 

 

Suomalaisen Noname Cosmetics® tuotemerkin parafiinit ovat saatavilla useana eri koostumuksena. Miellyttävän tuoksuiset Noname Cosmetics parafiinit kosteuttavat ja edistävät hoitoaineiden imeytymistä. Sarjasta löytyvät myös erityiset BIO-parafiinit, jotka soveltuvat myös kasvoille ja dekoltee alueelle.

Parafiinihoidot ovat lämpimiä öljypohjaisia hoitoja, jotka kosteuttavat ihoa, rentouttavat ja parantavat verenkiertoa. 1950- luvulla parafiinihoitoja tehtiin erityisesti lääkäreiden toimesta hoitamaan nivelreumaa. Parafiinihoito lievittää jännetulehduksien ja niveljäykkyyden oireita sekä auttaa rentouttamaan jäykkiä lihaksia. Lisäksi parafiinihoidot toimivat todella tehokkaina kosteuttajina iholle. Parafiini kosteuttaa ja pehmittää kuivaa, karheaa ja hilseilevää ihoa.

Parafiinihoidot kosteuttavat ihoa, parantavat verenkiertoa sekä luovat kokonaisvaltaisen hyvän ja rennon olotilan.

Levitä parafiini, kosteusvoide tai hoitoöljy jaloille ja pue sukat päälle. Anna vaikuttaa esimerkiksi yön yli. Tehostaa aktiivisten ainesosien imeytymistä.

 

Parafiinihoitoja on lukemattomia erilaisia, muutamia perussääntöjä noudattaen voit ideoida vapaasti itsellesi sopivimman hoidon!

1. Puhdista ja valmistele iho.

2. Levitä haluamasi kosteusvoide tai hoitoöljy hoidettavalle ihoalueelle.

3. Levitä lämmin, sulanut parafiini iholle (voit käyttää levityssutia, dipata kädet tai jalat parafiiniin tai käyttää parafiinilla täytettyä muovipussia).

4. Aseta pyyhe hoidettavan alueen päälle tai käytä lämmityskäsineitä tai -sukkia.

5. Anna vaikuttaa noin 10 minuuttia.

6. Poista kovettunut parafiini iholta. Kovettunut parafiini kuoriutuu helposti iholta.

 

Vinkki: Parafiini on helpompi poistaa, jos olet levittänyt kosteusvoiteen iholle ennen parafiinia!

Lähettäjä:

Vastaanottaja: