Artecno 306 LXB kynsipöytä

SKU
AT-306LXB
Varastossa
1 250,00 €
-
+
Yleiskatsaus

Tyylikäs, korkealaatuinen kynsipöytä integroidulla huipputehokkaalla pöytäimurilla - mukana AR5 Superturbo pöytäimuri, design-pöytälamppu, rannetuki ja kynsilakkateline.

Kaunis ja näyttävä kynsipöytä on varusteltu tilavalla laatikostolla ja huipputehokkaalla kynsi-imurilla. Pöytään asennettava kynsi-imuri ei vie tilaa työtasolla ja auttaa pitämään työympäristön siistinä ja turvallisena.

Tilaustuote - toimitusaika 2-4 viikkoa

Korkealaatuinen huipputyylikäs italialainen kynsipöytä uskomattoman tehokkaalla pöytäimurilla ja laatikostolla. Kynsipöytä on erityisesti suunniteltu vaativaan käyttöön kynsisalonkeihin ja kauneushoitoloihin.

Ominaisuudet:

  • Pöydän koko: 115 x 50 x 79 cm
  • Kynsipöydän väri: Kiiltävä valkoinen / pähkinä
  • Mukana huipputehokas AR5 Superturbo pöytäimuri
  • Huolellisesti viimeistelty kaunis pöytätaso
  • Helposti puhdistettava kiiltävä lakkapinta
  • 3 tilavaa laatikkoa
  • Kasattava - kynsipöytä toimitetaan osissa


AR5 Superturbo kynsi-imuri: Kätevä pöytään asennettava malli. Ammattikäyttöön suunniteltu imuri, jossa on tehokkaasti hajuja ja höyryjä poistava aktiivihiilisuodatin. Huipputehokas 60 watin moottori aikaansaa todella voimakkaan imutehon suhteellisen hiljaisella käyntiäänellä.

 

Laadukas kynsipöytä kuuluu jokaiselle työpisteelle. Korkealaatuinen kynsipöytä on tukeva ja helppo puhdistaa, helpota työskentelyä valitsemalla laadukas työpöytä tilavalla laatikostolla.

Artecno on italialainen design-yritys, jonka ydinosaamiseen kuuluu kampaamo- ja hoitolakalusteiden, sekä tarvikkeiden suunnittelu ja valmistus.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi 306 LXB kynsipöytä
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Artecno 306 LXB kynsipöytä
Your Rating