CleanLife No Rinse Nestemäinen kuivashampoo 1000 mL

SKU
NR-750302-1000
Varastossa
19,95 €
-
+
Yleiskatsaus

Nestemäinen No Rinse shampoo mahdollistaa hiusten ja hiuspohjan täydellisen puhdistamisen ilman vesihuuhtelua. Poistaa tehokkaasti lian ja rasvan hiuksista ja hiuspohjasta aikaansaaden raikkaat ja puhtaat hiukset.

Biologisesti hajoava nestemäinen koostumus on pH tasapainoitettu ja alkoholiton eikä sisällä väriaineita. No Rinse shampoo soveltuu kaikille hiuksille sekä herkälle hiuspohjalle.

Edut:

  • Puhdistaa hiukset ja hiuspohjan ilman vettä
  • Ei vaadi huuhtelua
  • Poistaa rasvan ja lian hiuksilta
  • Soveltuu pitkäaikaiseen käyttöön
  • Ei jätä kerrostumia hiuspohjaan
  • Jättää hiukset raikkaiksi ja puhtaiksi
  • Soveltuu kaikille iho- ja hiustyypeille
  • Hellävarainen

 

No Rinse shampoo käytetään nimensä mukaan ilman huuhtelua, se soveltuu erinomaisesti retkeilyyn, vuodepotilaille ja tilanteisiin, joissa veden käyttö on hankalaa tai mahdotonta. No Rinse shampoo poistaa tehokkaasti lian ja rasvan hiuksista ja hiuspohjasta aikaansaaden raikkaan tuoksuiset ja puhtaat hiukset. No Rinse shampoo soveltuu pitkäaikaiseen käyttöön, eikä jätä hiuspohjaan kerrostumia.

 

No Rinse shampoo on kehitetty Yhdysvalloissa jo vuonna 1948 ja on nykyään käytössä lukuisissa sairaaloissa, vanhainkodeissa sekä esimerkiksi Nasan avaruuslennoilla. Suomessa No Rinse shampoo on ollut käytössä lukuisissa kunnallisissa sairaaloissa jo yli 10 vuotta. No Rinse shampoolla kostutetulla pyyhkeellä voidaan myös tehokkaasti puhdistaa koko vartalo - kätevästi ilman vesihuuhtelua. No Rinse shampoo ei kuivata ihoa, vaan aikaansaa silkinpehmän ja raikkaan tuoksuisen ihon.

 

Valmistusmaa USA.

Lisätietoja
Nimi No Rinse Nestemäinen kuivashampoo
Käyttöohje

Annostele pieni määrä tasaisesti päänahalle ja hiusten tyville. Hiero kauttaaltaan vaahdottavin liikkein. Poista shampoo ja lika pyyhkeellä kuivaten. Viimeistele kampaamalla hiukset suoriksi.

Vinkki: Paksuille ja pitkille hiuksille voit käyttää kevyesti vettä levityksen apuna.

Katso tästä hauska video No Rinse shampoon käytöstä avaruusasemalla: Astronaut Tips: How to Wash Your Hair in Space

INCI

Deionized Water, Triethanolamine Lauryl Sulfate, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Fragrance, Citric Acid

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:CleanLife No Rinse Nestemäinen kuivashampoo 1000 mL
Your Rating