Byotea Cellulite Cream Warm Effect Selluliittivoide 500 mL

SKU
BY-1028174
Varastossa
33,15 €
-
+
Yleiskatsaus

Intensiivinen lämpöä tuottava selluliittivoide, ideaalinen eri selluliittityypeille. Tehokas koostumus on vahvistettu kofeiinilla ja arnikilla.

Stimuloi tehokkaasti staattisen nesteen poistoa ja tehostaa lipidistä aineenvaihduntaa vähentäen paikallisia rasvakertymiä. Parantaa lymfakiertoa ja poistaa nestettä.

Edut:

  • Intensiivinen lämpövaikutus
  • Tehostaa lymfakiertoa ja poistaa staattista nestettä
  • Stimuloi rasva-aineenvaihduntaa
  • Edistää rasvakudoksen hajoamista


Vaikuttavat ainesosat:

  • Kofeiini
  • Arnikki


Kofeiini: Lipolyyttisiä ominaisuuksia, vähentää staattisen nesteen määrää kehossa. Muokkaa kehon muotoja, stimuloimalla nesteen poistumista selluliittialueelta. Kofeiini vaikuttaa ihonalaiseen rasvakudokseen kiihdyttämällä mikroaineenvaihduntaa ja parantaa näin näkyvästi ihon ulkonäköä. Kofeiini myös tehostaa tuotteen muiden aktiivisten ainesosien imeytymistä ihoon.

Arnikki: Vuoristokasvi jonka uutetta käytetään yleisesti turvotuksen, mustelmien ja lihaskivun hoitoon. Arnikki öljy on parhaimmillaan käytettynä hieronnassa, sillä se nopeuttaa lihasten palautumista raskaasta fyysisestä rasituksesta. Lievittää, vähentää turvotusta ja vilkastuttaa verenkiertoa. Arnikkiuute lämmittää ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa.

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen.
BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Cellulite Cream Warm Effect Selluliittivoide
Käyttöohje

Levitä reilusti voidetta hoidettavalle alueelle (esim. sääret, vatsa, lantio) ja hiero kunnes tuote on kokonaan imeytynyt.

INCI

Water (Aqua), Ethylhexyl stearate, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Cetearyl alcohol, Glycine soja (Soybean) oil, Glyceryl stearate citrate, Glycerin, Caffeine, Cocos nucifera (Coconut) oil, Gossypium herbaceum (Cotton) seed oil, Macadamia ternifolia seed oil, Phenoxyethanol, Ammonium acryloyldimethyltaurate/VP copolymer, Carnitine HCl, Parfum (Fragrance), Benzyl alcohol, Propanediol, Chlorphenesin.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Byotea Cellulite Cream Warm Effect Selluliittivoide 500 mL
Your Rating