• -30%

Byotea Relaxing Feet Gel Cool Effect viilentävä jalkavoide 200 mL

SKU
BY-1000309
Ei varastossa
Tarjoushinta 17,84 € Normaali hinta 25,48 €
Yleiskatsaus

Erityinen rentouttava ja viilentävä geeli jaloille. Raikas geeli poistaa nestettä ja viilentää raskaita turvonneita jalkoja. Sisältää virkistäviä ja vahvistavia eteerisiä öljyjä.

Ihanteellinen virkistämään väsyneitä jalkoja ja kuumottavaa ihoa. Aikaansaa välittömästi energisemmän ja raikkaamman olon.

Edut:

  • Rentouttava ja viilentävä vaikutus
  • Ihanteellinen väsyneille ja turvonneille jaloille
  • Poistaa nestettä ja laskee jalkojen turvotusta
  • Virkistää ja raikastaa ihoa


Vaikuttavat ainesosat:

  • Arnikki
  • Eukalyptus
  • Minttu
  • Natrium PCA


Arnikki: Vuoristokasvi jonka uutetta käytetään yleisesti turvotuksen, mustelmien ja lihaskivun hoitoon. Arnikki öljy on parhaimmillaan käytettynä hieronnassa, sillä se nopeuttaa lihasten palautumista raskaasta fyysisestä rasituksesta. Lievittää, vähentää turvotusta ja vilkastuttaa verenkiertoa. Arnikkiuute lämmittää ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa.

Eukalyptus: Virkistävä, puhdistava, detox-vaikutus Auttaa lihasjännityksen poistamisessa. Antiseptinen ja rentouttava vaikutus. Vahvistaa ja elvyttää väsynyttä oloa.

Minttu: Raikastaa, virkistää ja stimuloi mikroverenkiertoa. Erityisen tehokas raikastamaan ja poistamaan väsymystä. Elvyttävä vaikutus.

Natrium PCA: Sitoo tehokkaasti kosteutta. Kosteuttaa ja tasapainottaa ihon pH arvon (pH 5,5). Ehkäisee ihon ärtymistä, suojaa ja kosteuttaa. Aikaansaa joustavan ja kiinteän ihon.

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen.
BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Relaxing Feet Gel Cool Effect viilentävä jalkavoide
Käyttöohje

Levitä voidetta jaloille ja säärille aina tarvittaessa. Hiero kunnes imeytynyt.

INCI

Aqua, Glycerin, Menthol, Helianthus annuus seed oil, PEG-40 hydrogenated castor oil, Sorbitol, Carbomer, Eucalyptus globulus leaf oil, Sodium PCA, Sodium hydroxide, Mentha arvensis leaf oil, Arnica montana extract, Limonene, Citronellol, CI 42051.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Byotea Relaxing Feet Gel Cool Effect viilentävä jalkavoide 200 mL
Your Rating