Byotea Time Formula Pro Age Serum seerumi 50 mL

SKU
BY-1028150
Varastossa
33,23 €
-
+
Yleiskatsaus

Syväkosteuttava ja ihoa täytelöittävä kasvoseerumi. Vaikuttavina ainesosina pienimolekyylinen ja suurimolekyylinen hyaluronihappo, sekä spilantoli. Auttaa suojaamaan ihon hydrolipidikalvoa, edistää ihon kosteustasapainoa ja jättää ihon pehmeäksi ja silotetummaksi.

Erinomainen hoitamaan väsynyttä, stressaantunutta ja kosteusköyhää ihoa. Suojaa ja stimuloi, sekä antaa iholle elinvoimaa. Auttaa hidastamaan ikääntymisen merkkien ilmenemistä, täytelöittää ja tukee ihon toimintoja.

Edut:

  • Auttaa suojaamaan ihon hydrolipidikalvoa
  • Edistää ihon kosteustasapainoa
  • Jättää ihon pehmeäksi ja silotetummaksi
  • Suojaa ja stimuloi, sekä antaa iholle elinvoimaaAuttaa hidastamaan ikääntymisen merkkien ilmenemistä
  • Täytelöittää ja tukee ihon toimintoja
  • Vaikuttavina ainesosina pienimolekyylinen ja suurimolekyylinen hyaluronihappo, sekä spilantoli


Vaikuttavat ainesosat:

  • Pienimolekyylinen hyaluronihappo
  • Suurimolekyylinen hyaluronihappo
  • Spilantoli

 

Pienimolekyylinen hyaluronihappo: Pilkottu pienimolekyylinen hyaluronihappo imeytyy syvemmälle ihoon, tehostaa muiden ainesosien imeytymistä syvemmälle ihoon, ja kohottaa juonteita sisältäpäin.

Suurimolekyylinen hyaluronihappo: Luonnostaan suurimolekyylisenä esiintyvä hyaluronihappo tasoittaa ja rauhoittaa ihon pintaa, sekä parantaa ihon kosteustasapainoa.

Spilantoli: Parakrassista johdettu spilantoli silottaa ihoa ja juonteita, täytelöittää ja luo ihoa kohottavan efektin.

 

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen.

BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Time Formula Pro Age Serum seerumi
Käyttöohje

Levitä seerumia puhtaalle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle, aamuin illoin. Hiero hellävaraisesti kunnes seerumi on kokonaan imeytynyt.

INCI

AQUA (WATER), AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, GLUCOSAMINE HCL, SODIUM HYALURONATE, ACMELLA OLERACEA EXTRACT, HYDROLZED HYALURONIC ACID, BISABOLOL, SODIUM HYDROXIDE, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, PARFUM, CITRIC ACID, LINALOOL, LIMONENE, CITRONNELOL, GERANIOL. 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Byotea Time Formula Pro Age Serum seerumi 50 mL
Your Rating