Cuccio Naturalé

Scentual Salt Soak Pomegranate & Fig jalkakylpysuola

  • Koko: 822 g

Raikas granaattiomenan tuoksuinen jalkakylpysuola virkistämään ja puhdistamaan jalkoja. Aikaansaa raikkaat, puhtaat ja rennot jalat.


Ihanteellinen jokaisen jalkahoidon alkuun sekä hoitamaan ja virkistämään väsyneitä jalkoja.

Normaali hinta: 39,95 €

Tarjoushinta 29,96 €

Virkistävät ja elvyttävät Cuccio Professional Pedicure Detoxifying Salt Soak-kylpysuolat muuttavat jalkakylvyn ikimuistoiseksi Spa-kokemukseksi.

Granaattiomena & Viikuna - Piristävä ja nuorentava, anti-age
Granaattiomena sisältää yhden luonnon vahvimmista antioksidanteista. Antioksidanttinen ja kosteuttava vaikutus. Viikuna sisältää runsaasti C-vitamiinia ja auttaa raikastamaan ihoa.

 

Edut:

  • Virkistävä ja rauhoittava vaikutus
  • Aikaansaa raikkaan ja puhtaan ihon
  • Erinomainen jaloille
  • Valmistelee ihon seuraavaa vaihetta varten

Vaikuttavat ainesosat:

  • Granaattiomena
  • Viikuna

 

Granaattiomena: Voimakkaasti antioksidanttinen, ylläpitää ihon kauniina ja hehkuvana

Viikuna: Vitamiinirikas viikuna ravitsee ihoa tehokkaasti

 

Cuccio Professional Pedicure- tuotesarja tarjoaa vastustamattoman kokoelman ylellisiä jalkojenhoitotuotteita. Uskomattoman hoitavat kasviuutteilla ja -öljyillä vahvistetut koostumukset aikaansaavat raikkaat ja silkinpehmeät jalat.

 

Cuccio Naturale - ihanteelliset ja herkullisen tuoksuiset tuotteet kaikille ihotyypeille.

Cuccio tuotteet on valmistettu Yhdysvalloissa. Niitä ei ole testattu eläimillä ja niissä käytetyt ainesosat ovat puhtaita ja allergeenivapaita. Cuccio tuotteet täyttävät kaikki uusimmat EU-säännökset.

 

Valmistusmaa USA.

Lisää kaksi ruokalusikallista kylpysuolaa neljään litraan lämmintä vettä. Kylvetä jalkoja 3-5 minuuttia. Kuivaa jalat ja jatka hoitoa haluamallasi tavalla.

Magnesium Sulfate, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Silica, Laureth-4, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Punica Granatum Fruit Extract, Ficus Carica (Fig) Fruit/Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate (Vitamin E Acetate), Benzophenone-3, CI 42090 (Blue 1), CI 14700 ( Red 4 ), CI 19140 (Yellow 5).

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita