Cuccio High Gloss päällyslakka 13 mL

SKU
CCTR1052
Varastossa
9,95 €
-
+
Yleiskatsaus

Huippukiiltävä ja uskomattoman kestävä päällyslakka, jonka nopeasti kuivuva koostumus takaa täydellisen pysyvyyden kynsilakalle. Ei säröile, ei lohkeile ei irtoile.

Täysin kirkas, nopeasti kuivuva koostumus on tehostettu UV suojalla aikaansaaden superkiiltävän pinnoitteen. Pidentää kynsilakan pysyvyyttä sekä suojaa ja syventää sävyjä.

Edut:

  • Nopeasti kuivuva, korkeakiiltoinen päällyslakka
  • Erityisen sopiva viimeistelemään manikyyri
  • UV-säteilyltä suojaava koostumus auttaa pitämään värilakan oikean sävyisenä pitkään
  • Luja, joustava ja lohkeilulta suojaava koostumus pidentää lakkauksen kestoa
  • 100% vegaaninen
  • Cruelty Free / PETA Approved Global Animal Test Policy
  • Ei sisällä mm. / does not contain: formaldehyde, toluene, DBP, xylene, parabens, fragrance, gluten

Soveltuu käytettäväksi kaikkien kynsilakkojen kanssa.

Cuccio Nail Solutions tarjoaa ratkaisut jokapäiväisiin kynsiongelmiin. Jokainen tuote on suunniteltu yksilöllisiin tarpeisiin sopiviksi, monenlaisiin ongelmiin, sekä salonkiin että kotihoitotuotteiksi. Auttaa kasvattamaan pidempiä, vahvempia ja terveempiä luonnollisia kynsiä.

Valmistusmaa: USA

 

Lisätietoja
Nimi High Gloss päällyslakka
Käyttöohje

Ravista aina kynsilakat huolellisesti ennen käyttöä ja anna lakkakerrosten kuivua riittävän pitkään ennen seuraavaa vaihetta.

Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi, pese kätesi runsaalla, kuumalla saippuavedellä ennen lakkauksen aloittamista. Poista vanhat lakanjäämät kynsistä mahdollisimman huolellisesti. Kuivaa kätesi kunnolla. Suorita “mini-manikyyri” eli puhdista kynsinauhat ja muotoile kynsi. 

Jos haluat varmistaa täydellisen ja pitkäkestoisen pysyvyyden, levitä käsien pesun jälkeen kynsille Cuccio Dehydrator - kynnen kuivattajaa ja anna kuivua.

Levitä aluskerros käyttäen Cuccio Colour Base Coat aluslakkaa tai esimerkiksi Cuccio Trio Treatment, Cuccio Moisture Replenish tai Cuccio Nail Strenghtener -aluslakkaa.

Levitä ohut kerros kynsilakkaa ja anna kuivua. Levitä tarvittaessa tai halutessasi toinen ohut kerros ja anna kuivua.

Levitä lopuksi Cuccio High Gloss Top Coat päällyslakkaa tai esimerkiksi Cuccio Matte tai Cuccio Neon Shock - päällyslakkaa ja anna kuivua.

INCI ETHYL ACETATE, ALCOHOL DENAT., BUTYL ACETATE, CELLULOSE ACETATE BUTYRATE, ACRYLATES COPOLYMER, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, SUCROSE BENZOATE, TRIPHENYL PHOSPHATE, BENZOPHENONE - 1, DIMETHYL POLYSILOXANE, VIOLET #2 (CI 60725).
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cuccio High Gloss päällyslakka 13 mL
Your Rating