Invisibobble Crystal Clear Invisibobble Hiuslenkit 3 kpl

SKU
CG-3150587
Varastossa
4,94 €
-
+
Yleiskatsaus

Väri: Crystal Clear, kirkas.

Ihana, hellävarainen Invisibobble hiuslenkki. Ei kiristä tai vahingoita hiuksia. Kun Invisibobble hiuslenkki on kiedottuna hiuksiin, se jakaa hiuksiin kohdistuvan paineen tasaisesti. Ei enää ponnari-painaumia!

Hiukset eivät sotkeudu hiuslenkkiin, joten lenkkiä irrottaessa ei hiuksia katkeile turhaan. Ei kastu, ei löysty ja on helppo irrottaa hiuksista.

Paketissa 3 kpl ihania Invisibobble hiuslenkkejä!

Edut perinteiseen hiuslenkkiin verrattuna:

  • Invisibobble on hellävarainen hiuksille
  • Ehkäisee painaumia
  • Sopii kaikille hiustyypeille
  • Toimii myös asusteena
  • Vähentää päänsärkyjä
  • Ei kastu, ei löysty ja on helppo irrottaa hiuksista
  • Hygieeninen ja hylkii vettä

 

Painaumien katoaminen: Tämän mahdollistaa Invisibobble hiuslenkkien erikoinen puhelinlankaa muistuttava muotoilu. Kun Invisibobble hiuslenkki on kiedottuna hiuksiin, se jakaa hiuksiin kohdistuvan paineen tasaisesti niin, ettei se kohdistu vain uloimpaan kerrokseen hiuksia. Näin yksittäiseen hiukseen kohdistuva paine on huomattavasti pienempi kuin perinteisellä hiuslenkillä ja näin vältytään painaumilta. Invisibobble hiuslenkin jakama paine mahdollistaa hiuksien vahvan kiinnityksen olematta liian kireä tai ahdistava. Tämä antaa samalla yksittäisille hiuksille enemmän tilaa kuin perinteinen hiuslenkki.

Hellävaraisuus: Invisibobble hiuslenkit ovat parhaiten tunnettuja nimenomaan hellävaraisuudestaan. Niissä ei ole liitoskohtia tai metalliosia kuten monissa muissa hiuslenkeissä, jotka vahingoittavat ja rasittavat hiuksia. Invisibobble hiuslenkit ovat kauttaaltaan sileitä eivätkä näin takerru hiuksiin tai vahingoita hiuksien rakennetta.

Kaikille hiustyypeille: Invisibobble hiuslenkit sopivat aidosti kaikille hiustyypeille. Invisibobble toimii aina, riippumatta siitä ovatko hiuksesi suorat, kiharat, paksut tai ohuet.

Päänsärkyjen väheneminen: Hiusten kiinni pitämisestä johtuva päänsärky on yleistä. Invisibobble hiuslenkkien muotoilu mahdollistaa hiusten vahvan kiinnityksen, joka ei vedä yksittäisiä hiuksia eikä kiristä päänahkaa, ehkäisten tehokkaasti näistä johtuvat päänsäryt.

Veden hylkiminen: Invisibobble hiuslenkki on tyylikäs ja näyttävä asuste moneen tilanteeseen ja erityisen toimiva hiuslenkki urheiltaessa tai rannalla. Se ei löysty eikä kastu ja se on helppo irrottaa hiuksista.

Lisätietoja
Nimi Crystal Clear Invisibobble Hiuslenkit
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Invisibobble Crystal Clear Invisibobble Hiuslenkit 3 kpl
Your Rating