Noname Cosmetics

2-puolinen viimeistelypalkki

2-puolinen sininen kiillotuspalkki rakennekynsien ja geelilakkojen viimeistelyyn. Häivyttää pienet viivat ja epätasaisuudet sekä sulkee pinnan.


 Soveltuu myös käytettäväksi kiilloituspalkin tavoin luonnonkynnelle. Kiillotus edistää kynnen luonnollisen kosteuden tuotantoa ja vaikutus kestää jopa pari viikkoa.

0,95 €

2-puolisessa kiillotuspalkissa on kaksi eri pintaa, joiden avulla muotoilet, tasoitat, pehmität ja kiillotat kynnen pinnan poistaen tahrat ja epätasaisuudet. Koko: 89 x 27 x 35 mm.

Kiillotus hyödyntää luonnonkynnen omia rasvoja tuoden esiin luonnollisen ja terveen, kauniin kiillon. Viimeistelee manikyyrin ja antaa huolitellun lopputuloksen ilman kynsi- tai päällyslakkaa.

 

Karheus:

  • 1500 grit, vihreä
  • 3000 grit, valkoinen


Käyttö luonnonkynnelle: Kevyesti buffaa luonnonkynnen pinta ja poista kiilto käyttäen vihreää pintaa. Ole huolellinen ettet viilaa kynnen pintaa liikaa. Viimeistele kynnet valkoisella pinnalla joka tuo kiillon kynnelle.

Käyttö rakennekynnelle: Ennen viilaamista poista aina geelin tahmea pinta viimeistelynesteellä. Aloita karheimmalla pinnalla ja viimeistele hienoimmalla. Käytä hienointa pintaa myös rakennekynsien ja geelilakkojen kiillon palauttamiseen.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita