Noname Cosmetics Korjaus- ja Kynsilakan Poistokynä

SKU
NC-RCP-G
Varastossa
1,50 €
-
+
Yleiskatsaus

Monikäyttöinen kynä kynsilakan poistamiseen, korjaamiseen, sekä geelien ja geelilakkojen kanssa käytettäväksi. Kynä voidaan täyttää haluttuun käyttöön sopivalla kemikaalilla. Mukana 3 vaihtokärkeä.

Huom - täytettävä kynä toimitetaan tyhjänä (ei sisällä kemikaalia eli esim. viimeistely- tai poistonestettä).

Uudelleen täytettävä kynä soveltuu useaan eri käyttötarkoitukseen. Yksinkertainen ja helppo täyttää ja käyttää. Erinomainen putsaamaan geelilakat ja geelit kynnen reunoilta ja kynsinauhan alueelta.

Korkin väri vaihtelee varastotilanteen mukaan.

Monikäyttöinen kynä, joka soveltuu kynsilakan poistamiseen ja korjaamiseen. Sopii myös geelien ja geelilakkojen kanssa käytettäväksi, täydellisen ranskalaisen kärjen aikaansaamiseksi, sekä kynsinauhojen ja kynnen reunojen puhdistamiseen.

Uudelleen täytettävä kynä soveltuu useaan eri käyttötarkoitukseen. Täyttäessäsi kynän kynsilakanpoistoaineella voit korjata ja poistaa kynsilakan kynneltä talttamaisen kärjen avulla. Viimeistelynesteellä täytettynä, kynä soveltuu täydellisen ranskalaisen kärjen viimeistelyyn, sekä geelien ja geelilakkojen puhdistamiseen kynsinauhojen ja kynnen reunoilta.

 

Mukana 3 vaihtokärkeä. Yksinkertainen ja helppo täyttää ja käyttää. Erinomainen putsaamaan geelilakat ja geelit kynnen reunoilta ja kynsinauhan alueelta.

Talttamainen pää helpottaa pääsyä vaikeimpiinkin kohtiin poistaen liiallisen lakan sivuilta, kynsinauhan alueelta ja jopa kynnen päädystä - juuri niiltä alueilta, jonne kynsilakkaa yleensä kertyy liikaa.

Lisätietoja
Nimi Korjaus- ja Kynsilakan Poistokynä
Käyttöohje

Kynä toimitetaan tyhjänä ilman kemikaalia. Voit täyttää kynän esimerkiksi viimeistelynesteellä, kynsilakanpoistoaineella tai muulla haluttuun käyttötarkoitukseen sopivalla kemikaalilla.
1. Pyöräytä kynän takaosassa oleva korkki auki
2. Ota sisällä oleva hylsy ulos ja kostuta se halutulla kemikaalilla
3. Aseta hylsy takaisin kynän sisään ja paina korkki takaisin paikoilleen
4. Pidä kynää hetki kärki alaspäin kunnes kärki kostuu nesteestä
Kynä on käyttövalmis.

 

VINKKI: Voit käyttää tätä kynää myös esimerkiksi primerin levittämiseen kynnelle ennen geelauksia.

Mikäli käytät useampaa kynää ja eri kemikaaleja, valitse kynän väri käyttämäsi kemikaalin mukaisesti.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Noname Cosmetics Korjaus- ja Kynsilakan Poistokynä
Your Rating