Xanitalia Rosa Ruiskukka Parafiini 1000 mL

SKU
XA-930710
Varastossa
21,23 €
-
+
Yleiskatsaus

Erittäin korkealaatuinen, Italiassa valmistettu parafiini. Miellyttävän tuoksuinen matalalämpö-parafiini kosteuttaa ja edistää hoitoaineiden imeytymistä. Perinteinen parafiini on erinomainen käsi- ja jalkahoitoihin!

Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva parafiinihoito tehostaa huomattavasti tehoaineiden imeytymistä sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa. Paketissa 2 x 500 mL parafiinia (noin 800 g).

Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva parafiinihoito tehostaa huomattavasti tehoaineiden imeytymistä sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa. Perinteiset parafiinit soveltuvat erinomaisesti jaloille ja käsille.

 

Edut:

  • Syväkosteuttaa ja pehmittää ihoa
  • Lämmin parafiinihoito lievittää lihas- ja niveljäykkyyttä
  • Soveltuu kivunlievitykseen
  • Aikaansaa rennon, pehmeän ja silkkisen ihon

 

Parafiinihoito perustuu hitaasti säteilevän matalan lämmön vaikutukseen ja soveltuu näin erinomaisesti reuman kuntoutukseen ja kivun lievittämiseen. 

 

Xanitalia parafiinit ovat saatavilla useana eri koostumuksena. Miellyttävän tuoksuiset parafiinit kosteuttavat ja edistävät hoitoaineiden imeytymistä.

Parafiinihoidot ovat lämpimiä öljypohjaisia hoitoja, jotka kosteuttavat ihoa, rentouttavat ja parantavat verenkiertoa. 1950- luvulla parafiinihoitoja tehtiin erityisesti lääkäreiden toimesta hoitamaan nivelreumaa. Parafiinihoito lievittää jännetulehduksien ja niveljäykkyyden oireita sekä auttaa rentouttamaan jäykkiä lihaksia. Lisäksi parafiinihoidot toimivat todella tehokkaina kosteuttajina iholle. Parafiini kosteuttaa ja pehmittää kuivaa, karheaa ja hilseilevää ihoa.

Parafiinihoidot kosteuttavat ihoa, parantavat verenkiertoa sekä luovat kokonaisvaltaisen hyvän ja rennon olotilan.

 

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Rosa Ruiskukka Parafiini
Käyttöohje

Parafiinihoitoja on lukemattomia erilaisia, muutamia perussääntöjä noudattaen voit ideoida vapaasti itsellesi sopivimman hoidon!

1. Puhdista ja valmistele iho.

2. Levitä haluamasi kosteusvoide tai hoitoöljy hoidettavalle ihoalueelle.

3. Levitä lämmin, sulanut parafiini iholle (voit käyttää levityssutia, dipata kädet tai jalat parafiiniin tai käyttää parafiinilla täytettyä muovipussia).

4. Aseta pyyhe hoidettavan alueen päälle tai käytä lämmityskäsineitä tai -sukkia.

5. Anna vaikuttaa noin 10 minuuttia.

6. Poista kovettunut parafiini iholta. Kovettunut parafiini kuoriutuu helposti iholta.

 

Vinkki: Parafiini on helpompi poistaa, jos olet levittänyt kosteusvoiteen iholle ennen parafiinia!

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Xanitalia Rosa Ruiskukka Parafiini 1000 mL
Your Rating