So Cap Suora Nauhahius #26 30-40 cm

SKU
SC-WLC26
Varastossa
149,00 €
-
+
Yleiskatsaus

Honey Blonde, hunajanvaalea. Suora nauhapidennys. Pituus 30-40 cm.

Pakkaus sisältää 1,4 metriä leveän hiusnauhan. Pidennyksen paino: 100 g.

100% aitoa ihmisen REMY-käsiteltyä hiusta. Laadukkailla So Cap nauhapidennyksillä luot kauniit ja kestävät hiustyylit.

Huom - Nauhapidennyksen pituus on muuttumassa, uusi pituus on 40-45 cm. Tuotteen hinta ei muutu. Pidennys saatetaan toimittaa varastotilanteen mukaan uudella, pidemmällä koolla 40-45 cm.

 

100% aitoa ihmisen REMY-käsiteltyä hiusta.

So Cap antaa pidennyksilleen ammattilaisen tekemänä ja huolellisesti hoidettuina 6 kuukauden takuun.

So.Cap on 1970- luvulla perustettu italialainen yritys, joka on erikoistunut hiustenpidennysten ja peruukkien valmistukseen. Kaikki pidennykset punotaan Italiassa.

 

SHE by So.Cap on Euroopan suurin erityisesti 100 % aitoon ihmisen hiukseen keskittynyt hiustenpidennysten valmistaja. So Cap tarjoaa ammattilaisen tekemille ja huolellisesti hoidetuille pidennyksille kuuden kuukauden takuun. So Cap on myös laajasti käytössä USA:ssa So Cap USA tytäryhtiönsä kautta.

 

Kaikki SHE by So.Cap pidennykset ovat 100% aitoa REMY-käsiteltyä hiusta. REMY-hiuspidennysten hiukset noudattavat luonnollista kasvusuuntaa, joka suojaa hiussuomuja ja takaa parhaan mahdollisen laadun pidennyksille. REMY-hius ehkäisee takkuuntumista ja pysyy helposti kammattavana.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Suora Nauhahius #26
Käyttöohje

Suosittelemme teettämään pidennykset ammattilaisella. So Cap antaa 6 kuukauden takuun ammattilaisen tekemille ja huolellisesti hoidetuille pidennyksille.

Harjaa hiukset päivittäin hellävaraisella, hiuksia säästävällä pidennysharjalla. Pidennysharjan käyttö vähentää ennenaikaista kulumista.

Muista kosteuttavat hoitotuotteet!

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:So Cap Suora Nauhahius #26 30-40 cm
Your Rating