So Cap

Suora Nauhahius #35

  • Pituus: 50-60 cm

Deep Red, tummanpunainen. Suora nauhapidennys. Pituus 50-60 cm.


Pakkaus sisältää 1,3 metriä leveän hiusnauhan. Pidennyksen paino: 100 g.


100% aitoa ihmisen REMY-käsiteltyä hiusta. Laadukkailla So Cap nauhapidennyksillä luot kauniit ja kestävät hiustyylit.

215,00 €

100% aitoa ihmisen REMY-käsiteltyä hiusta.

So Cap antaa pidennyksilleen ammattilaisen tekemänä ja huolellisesti hoidettuina 6 kuukauden takuun.

So.Cap on 1970- luvulla perustettu italialainen yritys, joka on erikoistunut hiustenpidennysten ja peruukkien valmistukseen. Kaikki pidennykset punotaan Italiassa.

 

SHE by So.Cap on Euroopan suurin erityisesti 100 % aitoon ihmisen hiukseen keskittynyt hiustenpidennysten valmistaja. So Cap tarjoaa ammattilaisen tekemille ja huolellisesti hoidetuille pidennyksille kuuden kuukauden takuun. So Cap on myös laajasti käytössä USA:ssa So Cap USA tytäryhtiönsä kautta.

 

Kaikki SHE by So.Cap pidennykset ovat 100% aitoa REMY-käsiteltyä hiusta. REMY-hiuspidennysten hiukset noudattavat luonnollista kasvusuuntaa, joka suojaa hiussuomuja ja takaa parhaan mahdollisen laadun pidennyksille. REMY-hius ehkäisee takkuuntumista ja pysyy helposti kammattavana.

Valmistusmaa Italia.

Suosittelemme teettämään pidennykset ammattilaisella. So Cap antaa 6 kuukauden takuun ammattilaisen tekemille ja huolellisesti hoidetuille pidennyksille.

Harjaa hiukset päivittäin hellävaraisella, hiuksia säästävällä pidennysharjalla. Pidennysharjan käyttö vähentää ennenaikaista kulumista.

Muista kosteuttavat hoitotuotteet!

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita