Vagheggi Lime Vitamin C Face Massage Kasvohieronta 25 mL

SKU
VG-119193
Varastossa
39,00 €
-
+
Yleiskatsaus

Vitamiinirikas hierontaseerumi kasvoille. Stressiä poistava antioksidanttinen seerumi sisältää runsaasti C- ja E-vitamiineja, jotka ravitsevat ja suojaavat ihoa. Erinomainen varhaiseen ikääntymisen merkkien ehkäisyyn.

Kasvohierontaöljyn vaikutus auttaa suojaamaan ja vahvistamaan ihoa ulkoisia rasitteita vastaan, erinomainen talvikäyttöön suojaamaan ihoa pakkaselta. Aikaansaa raikkaan ja piristävän vaikutuksen.

Edut:

  • Poistaa stressiä ja väsymystä iholta
  • Ravitseva ja suojaava vaikutus
  • Vahvistaa ihoa ulkoisia rasitteita vastaan
  • Vahvasti antioksidanttinen koostumus
  • Erinomainen varhaiseen ikääntymisen merkkien ehkäisyyn


Vaikuttavat ainesosat:

  • Kookosöljy
  • Mandariini (Eteerinen öljy)
  • E-vitamiini
  • Stabiloitu C-vitamiini

Stabiloitu C-vitamiini: Lipofiilinen C-vitamiiniyhdiste on erittäin vakaa ja imeytyy nopeasti. Tämä iholle helposti käytettävissä oleva C-vitamiinin muoto on tehokas antioksidantti. Stimuloi luonnollista kollageenin tuotantoa ja ehkäisee soluvaurioita. Heleyttävä vaikutus.

 

Vagheggi Lime - tarjoaa puhdasta energiaa väsyneelle iholle. C-vitamiiniin pohjautuva Vagheggi Lime sarja on erityisesti kehitetty suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta ja hapettumiselta. Monipuoliset Lime tuotteet soveltuvat käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina niin nuorelle kuin vanhemmallekin iholle. Erityisesti Lime tuotteet soveltuvat ehkäisemään varhaisia ikääntymisen merkkejä.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen yksilöityihin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Lime Vitamin C Face Massage Kasvohieronta
Käyttöohje

Levitä sopiva määrä kasvojen iholle ja hiero kasvot pyörivin liikkein kauttaaltaan.

INCI

Ethylhexyl Palmitate, Decyl Oleate, Ethylhexyl Cocoate, Dicaprylyl Carbonate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum (Fragrance), Ascorbyl Tetraisopalmitate, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Linalyl Acetate, Citrus Aurantium Peel Oil, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Geraniol, Rose Ketone.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vagheggi Lime Vitamin C Face Massage Kasvohieronta 25 mL
Your Rating
We found other products you might like!