Vagheggi

Refreshing Hydrating After-Sun voide

  • Koko: 250 mL

Virkistävä after-sun voide rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa auringonoton jälkeen. Ravitsee, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.


Vähentää ihon punoitusta ja aikaansaa pehmeän raikkaan oloisen ihon. Auttaa säilyttämään kauniin ja terveen rusketuksen.

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.

Normaali hinta: 19,95 €

Tarjoushinta 15,00 €

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
Voimme ilmoittaa sinulle, kun tuote on taas saatavilla.

Raikastava ja kosteuttava voide auringonoton jälkeen käytettäväksi kasvoille ja koko vartalolle. Vähentää ihon punoitusta ja aikaansaa pehmeän raikkaan oloisen ihon.

Edut:

  • Virkistää, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa auringonoton jälkeen
  • Aikaansaa pehmeän ja raikkaan ihon
  • Ylläpitää ja syventää rusketusta
  • Nopeasti imeytyvä koostumus

 

Vagheggi Sun- tuotesarjasta löydät laajan valikoiman tuotteita huolehtimaan ihosi hyvinvoinnista auringossa. Sarjasta löydät sopivat tuotteet mm. auringonottoon, lapsille ja urheiluun. Upeat öljyt ja voiteet suojaavat ja hoitavat ihoasi auringonoton aikana.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen tiettyihin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Levitä kuivalle iholle auringonoton jälkeen. Hiero kevyesti kunnes voide on kokonaan imeytynyt.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita