Vagheggi PhytoMakeup Automatic Lip Pencil Nude Huultenrajauskynä

SKU
VG-MUA19120
Varastossa
19,00 €
-
+
Yleiskatsaus

Väri: Nude

Automaattinen huultenrajauskynä, jolla aikaansaa selkeän ja kestävän huulimeikkituloksen. Pitkäkestoinen, kiinteä mutta erittäin pehmeä koostumus.

Jokaisen Vagheggi-huultenrajauskynän sävy on suunniteltu sekoittumaan täydellisesti samannimiseen Vagheggi-huulipunan sävyyn.

 

Vagheggi Phytomakeup Automatic Lip Pencil:

  • Automaattinen huultenrajauskynä
  • Kierrettävä kärki, ei tarvitse teroitusta
  • Selkeä ja tarkka rajaus
  • Sopii kaikille ihotyypeille
  • Helposti levittyvä kiinteä ja pitkäkestoinen huultenrajauskynä
  • Ei varise, leviä tai suttaannu
  • Luonnollista alkuperää olevat vahat ja pehmittimet
  • Ei sisällä: BHT, BHA, EDTA, propylene glycol, animal, alcohol, parabens, phenoxyethanol, preservatives, silicones, petrolatum, paraffin
  • Dermatologisesti testattu
  • 100% vegaaninen & cruelty free

   

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen tietynlaisiin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi PhytoMakeup Automatic Lip Pencil Nude Huultenrajauskynä
Käyttöohje

Levitä huulten ääriviivoja seuraten, ennen huulipunan levitystä.

INCI

Isododecane, CI 77891 (Titanium Dioxide), Trimethylsiloxysilicate, Hydrogenated Polydecene, Synthetic Wax, CI 77491 (Iron Oxides), Synthetic Japan Wax, Polybutene, CI 15850 (Red 7 Lake), Silica Silylate, CI 42090 (Blue 1 Lake), Ethylene/Propylene Copolymer.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vagheggi PhytoMakeup Automatic Lip Pencil Nude Huultenrajauskynä
Your Rating