Laatusitoumus

Perustamisestaan lähtien Sky Group Finland Oy on ollut itsenäinen perheyritys, joka on sitoutunut omistajiinsa, työntekijöihinsä, asiakkaisiinsa, tavarantoimittajiinsa, ympäristöön ja yhteiskuntaan. Strategisena visiona on kehittyä kauneudenhoitoalan tukkurina sekä kauneudenhoito- ja hyvinvointituotteiden jälleenmyyjänä kauneudenverkkokauppa.fi verkkokaupan kautta alan merkittäväksi yritykseksi Suomen markkinoilla. Olemme Suomalainen Kauneusalan Yritys - SKY

Tukkutoiminnan ansiosta pystymme tarjoamaan laajan valikoiman erittäin korkeatasoisia kauneudenhoitotuotteita kuluttajille edulliseen hintaan.

Tukkumyynnin luoma nopea hyllykierto takaa, että tuotteemme ovat yleensä valmistajan uusinta erää. "Wetline"-kosmetiikkaa säilytämme keskimäärin alle kuusi kuukautta varastossamme, joka sijaitsee Suomen Lääkäriliiton talossa. Varastomme on ilmastoitu ja valosuojattu. Tuotteet säilytetään aina avaamattomina ja alkuperäispakkauksissa tehtaalta meidän pakkaamoon, saakka josta tuotteet asiakkaillemme lähetetään.

Olemme toimittaneet vuodesta 2002 lähtien jo yli 150.000 verkkokauppojemme kautta tehtyä tilausta.