Postipaketti

Tarjoamme kuljetuspalvelut Postin ja PostNordin kautta sekä ilmaisen palautusoikeuden. Posti ja PostNord noutavat meiltä lähetykset joka arkipäivä noin klo 14-16, jolloin paketit siirtyvät kuljetusyhtiön lajittelukeskukseen. Pääsääntöisesti arkisin ennen klo 12 jätetty tilaus lähtee saman tai sitä seuraavan arkipäivän pakettinoudon myötä kuljetukseen. Ilmoitamme automaattisesti sähköpostilla kun lähetys on pakattu odottamaan seuraavaa noutoa ja kerromme myös Postin tai PostNordin seurantakoodin.

 


 - Postipaketti, nouto postista tai Smartpost-automaatista, kuljetusaika 1-2 arkipäivää: 4,95€ / ilmainen yli 80€ tilauksille

Toimitus ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa valitsemastasi postista tai automaatista. Voit seurata Omaposti mobiilisovelluksen kautta pakettisi etenemistä. Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green -lähetyksenä. Postipakettien säilytysaika on 7 vuorokautta. Voit tarkastaa osoitteesi lähimmän noutopisteen tästä linkistä. Huomioithan, että pakettiautomaatin ollessa täynnä Posti ohjaa paketin automaattia lähimpänä olevaan postitoimipaikkaan noudettavaksi.

 

- Express Business -paketti, pakettitoimitus perille asti klo 8-16 välillä, kuljetusaika 1-2 arkipäivää: 8,95€

Tämä toimitusvaihtoehto on tarkoitettu ensisijaisesti yritysasiakkaille. Postin Express-paketti toimitetaan arkipäivisin tiistaista perjantaihin kello 8–16 välillä. Express-pakettiin ei kuulu toimitusajan sopimista erikseen. Seuraa toimituksen kulkua seurantakoodin avulla. Kun tilauksesi on valmis lähetettäväksi, saat sähköpostitse Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata toimituksen etenemistä. Mikäli et ole toimitushetkellä paikalla, voit noutaa tilauksesi saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta. Lähetyksen säilytysaika noutopisteessä epäonnistuneen toimitusyrityksen jälkeen on 7 vuorokautta. Posti Express -paketit on mahdollista noutaa kiinteistön omasta Smartpost-automaatista.

 

- Kotipaketti, pakettitoimitus perille asti sovittuna ajankohtana, kuljetusaika 1-2 arkipäivää: 11,95€

Posti sopii toimitusajan soittamalla ja tuo tilauksesi ilmoitettuun osoitteeseen. Posti ottaa kahdesti yhteyttä toimitusajankohdan sopimiseksi ja palveluun sisältyy yksi toimitusyritys. Mikäli et ole paikalla sovittuna aikana, voit noutaa tilauksesi saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta. Lähetyksen säilytysaika noutopisteessä epäonnistuneen toimitusyrityksen jälkeen on 7 vuorokautta. Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green -lähetyksenä.

 

Lue lisää Postin kuljetuspalveluista

Postin asiakaspalvelu

 

 

 

- MyPack Collect, PostNord nouto noutopisteestä tai pakettiautomaatista, kuljetusaika 1-3 arkipäivää: 3,95€ / ilmainen yli 50€ tilauksille

Ympäristöystävällinen toimitus valitsemaasi PostNordin noutopisteeseen/automaattiin. Katso lähin noutopiste tästä linkistä. Seuraa toimitusta PostNord sovelluksella. Saat ilmoituksen tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla, kun paketti on noudettavissa. Palvelupisteessä lähetystä noutavan tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus ja saapumisilmoitus. PostNord kuljettaa paketit hiilineutraalisti, sillä he kompensoivat paketin kuljetuksesta aiheutuvat hiilidioksidipäästöt.

Huom: olemme poissulkeneet kaikki PostNordin ulkoautomaatit noutopistevaihtoehdoista, sillä korkeat lämpötilavaihtelut voivat haitata kosmetiikkatuotteiden säilyvyyttä.

 

- MyPack Home, PostNord Kotiinkuljetus, kuljetusaika 1-3 päivää: 6,95€

Ympäristöystävällinen toimitus kotiovellesi sovittuna ajankohtana, arkisin klo 8-21 välillä. Suurimmissa kaupungeissa reaaliaikaisesti seurattavat toimitukset myös iltaisin. Voit muokata toimitusta mieleiseksi PostNord sovelluksessa.

PostNord toimittaa tilaamasi paketin kotiovellesi arkisin klo 8-16 koko Suomessa sekä iltaisin klo 16.30-21:00 pääkaupunkiseudulla (Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava ja Tuusula), Turussa ja Tampereella. Mikäli paketin tiedoissa on puhelinnumero tai sähköpostiosoite, lähetämme vastaanottajalle tekstiviestin tai sähköpostin, jossa on mahdollisuus valita itselleen sopivin toimitusaika.

HUOM: kotiin toimitettava paketti viedään noutopisteelle, mikäli vastaanottaja ei ole kotona.

 

PostNordin asiakaspalvelu.