Turvallisuus

 

Meillä asiointi on turvallista!

 

Yrityksestä:

Sky Group Finland Oy on luotettava toimija ja perheyritys, joka luo voimaa tulevaisuuden talouselämään. Asiakastieto Oy:n tunnuslukuvertailujen sekä Kauppalehden Menestyjäluokituksen perusteella Sky Group Finland Oy on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon jokaisena vuonna vuodesta 2008 lähtien.

Asiakastieto Oy:n myötämän Platina-tason erikoissertifikaatti kertoo positiivisesta yrityskäyttäytymisestä ja pitkäaikaisista, erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista. Olemme saavuttaneet tämän korkean Rating Alfa - luottoluokituksen tyytyväisten asiakkaiden ja erinomaisten tuotteiden ansiosta.

 

Verkkokaupasta:

Kauneudenverkkokauppa.fi on kokonaisuudessaan suojattu 256-bittisellä Extended Validation Certificate SSL-suojauksella, joten henkilohtaisten tietojen antaminen on turvallista. Ulkopuoliset eivät voi seurata tiedonsiirtoa. Emme tallenna tai säilytä asiakkaiden pankki- ja luottokorttien numeroita.

Toimitamme tuotteita luotettavasti Postin ja Matkahuollon kautta. Maksutapoja toteutamme yhdessä toimialansa johtavien yritysten kanssa, yhteistyössä Paytrail Oyj:n, Paypal:n, Lindorff Invest Oy:n sekä Klarna Oy:n kanssa.

 

Tuotteista:

Kaikki tuotteemme noudattavat viimeisimpiä EU:n kosmetiikkadirektiivejä. Tuotevalikoimamme kaikki "wetline"-kosmetiikka on valmistettu joko EU:ssa tai USA:ssa, päänsääntöisesti Italiassa sekä USA:ssa. Annamme kaikille tuotteillemme tyytyväisyystakuun - jos et ole syystä tai toisesta tyytyväinen meiltä ostettuun tuotteeseen, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, keksimme varmasti ratkaisun :)