Usein kysytyt kysymykset

K. Mitä maksutapoja otatte vastaan?

V. Vastaanotamme kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksuja, PayPal- ja MobilePay-maksuja sekä korttimaksuja kaikilla Debit-, Credit- ja Visa Electron - korteilla. Lisäksi voit tilata laskulle tai erämaksulle Jouston, Walleyn tai Klarnan kautta. Löydät lisätietoja Maksutavat-sivulta.

 

K. Miksen löydä enää postiennakko-maksutapaa?

V. Postiennakko on valitettavasti poistunut maksutapavalikoimastamme.

 

K. Voinko siirtää Klarna Laskun eräpäivää? / Voinko maksaa Klarna Laskun erissä?

V. Voit, löydät tarkempia tietoja Klarnan asiakaspalvelusta. Ole myös epäröimättä meihin yhteydessä mikäli Klarnan maksutavoista herää kysyttävää.

 

K. Tilasin Klarna Tilillä, milloin saan laskuni?

V. Klarna-maksutavoille maksun saajana ja laskun lähettäjänä on Klarna Oy. Löydät tarkempia tietoja Klarnan asiakaspalvelusta. Voit tarkastaa kaikki laskusi myös Oma Klarna - palvelussa (käytä sisäänkirjautumiseen samaa sähköpostiosoitetta kuin tilaustiedoissa). Ole myös epäröimättä meihin yhteydessä mikäli Klarnan maksutavoista herää kysyttävää.

 

TILAAMINEN

K. Missä on myymälä / mitkä ovat myymälän aukioloajat?

V. Kauneudenverkkokaupalle ei toistaiseksi ole myymälää.

 

K. Kuinka nopeasti saan tilaukseni?

V. Tilausten käsittelyaika on pääsääntöisesti 1-2 arkipäivä, arkisin klo 12 mennessä jätetyt tilaukset ehtivät yleensä saman päivän pakettinoutoon ja ovat näin normaalisti seuraavana arkipäivänä perillä.

 

K. Haluan palauttaa tuotteen, kuinka toimin?

V. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, lähetämme sinulle yksinkertaiset palautusohjeet sähköpostitse.

 

K. Voinko tehdä lisäyksen tilaukseen?

V. Toki voit kunhan pakettisi ei ole vielä lähtenyt. Saat lähtöilmoituksen kun tilauksesi on pakattu, mutta paketti saattaa yhä olla meillä jos päivän postinouto ei ole vielä mennyt. Ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme niin selvitetään tilanne :)

 

K. Miksen löydä itselleni sopivaa noutopistettä / pakettiautomaattia?

V. Lähimmät noutopiste määräytyvät automaattisesti toimitusosoitteen postinumeron mukaan, mutta voit toki hakea toimitustapavalikossa vaihtoehtoisia noutopisteitä käyttämällä postinumeroahakua.

 

K. Yritän valita Klarna-Laskun maksutavaksi mutta saan virheviestin, että puhelinnumero on syötettävä, miten saan valittua laskun?

V. Käy kassan kohdat järjestyksessä läpi, eli täytä ensin 1. vaihe (Osoitetiedot) sekä 2. vaihe (Valitse toimitustapa) ennen kuin valitset maksutavan.

 

K. Pitääkö rekisteröityä, jotta voin jättää tilauksen?

V. Ei tarvitse, voit jättää tilauksen vaikka et olisi rekisteröitynyt. Suosittelemme kuitenkin rekisteröintiä, jolloin asiointi on sinulle nopeampaa. Voit tallentaa osoitteita osoitekirjaan, voit selata aiempia tilauksiasi ja voit seurata tilausten tilaa Asiakastili-sivulta.

 

K. Miksi minulta kysytään salasanaa kun syötän kassalla sähköpostiosoitteeni?

V. Verkkokauppa pyytää salasanan, mikäli syöttämällesi sähköpostiosoitteelle on rekisteröity asiakastili. Voit tarvittaessa pyytää salasanan palautusta Unohditko salasanasi? - linkin kautta.

 

K. Miten voin käyttää saamani alennuskoodia?

V. Klikkaa kassalla Alennuskoodi-kohtaa niin sinulle aukeaa kenttä, johon voit syöttää koodin. Syötä koodi ja paina Syötä kuponki - painiketta tai paina Enter-näppäintä ja odota, että verkkokauppa tarkastaa koodisi. Onnistuneen tarkastuksen jälkeen koodisi ja alennuksesi näkyvät yhteenvedossa.

 

K. Miksei alennuskoodini toimi?

V. Mitä luultavimmin koodissa on virhe tai koodisi ei ole enää voimassa. Suosittelemme kopioimaan ja liittämään (copy/paste) koodin välttääkseen mahdolliset kirjoitusvirheet. Varmista myös, ettet kopio&liitä ylimääräistä väliä koodin alkuun tai loppuun. Koodit ovat yleensä kertakäyttöisiä, eli jos olet jo käyttänyt koodin aiemmassa tilauksessa, tämä ei ole enää voimassa. Ota epäselvissä tilanteissa epäröimättä yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

K. Voinko jättää vapaamuotoisen viestin tilaustietoihin?

V. Voit, löydät kassalta maksutapavalikon alta Erikoistoiveet-kentän, johon voit jättää vapaamuotoisen viestin tilauksesi käsittelijälle. Huomioi, että tämä pidentää lähtökohtaisesti tilauksen käsittelyaikaa.

 

TOIMITUSTAVAT

K. Voinko hakea tuotteet myymälästä?

V. Tällä hetkellä tilaaminen onnistuu valitettavasti vain kuljetuksella (Posti tai Matkahuolto, ilmainen toimitus noutopisteeseen yli 50€ tilauksille).

 

K. Mitkä ovat kuljetusvaihtoehdot?

Meillä on käytössä kaikki Postin ja Matkahuollon pakettipalvelut, löydät lisätietoja kuljetustavoista tästä linkistä.

 

K. Sain tiedon, että pakettini on lähetetty mutta seurantapalvelu ei ole päivittynyt?

Posti ja Matkahuolto noutavat meiltä lähtevät lähetykset päivittäin noin klo 13-16. Lähetys päivittyy kuitenkin seurantapalveluun "vastaanotetuksi" vasta kun lähetys on purettu ja skannattu kuljetusyhtiön lähimmässä logistiikkakeskuksessa. Tähän voi pahimmillaan ruuhkasta riippuen mennä jopa 1 arkipäivä. Kaikki klo 13-16 jälkeen pakatut lähetykset joutuvat odottamaan seuraavan arkipäivän noutoa.

 

K. Sain viestin, että pakettini on noudettavissa, kuinka kiire minulla on noutaa paketti?

V. Tämä riippuu valitusta kuljetustavasta. Postipaketit on noudettava 7 päivän sisällä saapumisesta. Matkahuollon Lähellä- eli Verkkopaketeilla säilytysaika on 2 viikkoa. Löydät lisätietoja Toimitustavat-sivulta ja asiakaspalvelumme kautta.

 

UKK KYNSITUOTTEET

K. Mitä tarkoittaa pohjan kuivapyyhkiminen?

V. Kysymys viittaa mitä ilmeisemmin geelilakkojen alusgeeliin. Eli siihen ongelmaan missä monet rakennekynsigeelejä tottuneet käyttäjät levittävät geelilakkojen alusgeeliä liian paksulti. Näin tapahtuu monesti myös heille jotka eivät ole tottuneet geelilakkojen koostumukseen ja käyttävät sitä kuin kynsilakkaa.
Geelilakkojen alusgeeli pitää aina levittää erittäin ohuesti luonnonkynnelle. Monet kynsiteknikot tykkäävät käyttää erillistä pensseliä aluslakan levittämiseen vaikka tuote tulisikin pullossa jossa oma pensseli.
Levitä alusgeeli oikeaoppisesti näin: Ota pieni määrä alusgeeliä pensseliin ja aseta tippa 3-4 kynnelle. Levitä alusgeeli pyörivin liikken kynsinauhasta kärkeen, hieman kuin hieroisit sen kynteen. Lopuksi vedä pensseli vielä suoraan kynsinauhan suunnasta kynnen kärkeen aivan kuin olisit pyyhkimässä alusgeeliä pois. Pensselin pitäisi tuntua ottavan hieman kiinni kynteen. Koveta geelille soveltuva aika.
Kuivapyyhkiminen tarkoittaa liiallisen tahmean kerroksen pyyhkimistä geelipensseliä hyväksi käyttäen.

 


K. Millä ilmakovetteisen geelin saa parhaiten poistettua kynneltä?

V. Viilaamalla tai kasvattamalla.K. Voiko koristefolioita käyttää geelikynsissä ja jos voi niin missä vaiheessa ne laitetaan?

V. Voi käyttää, koristefolion kuvion saa kiinnitettyä geelin tahmeaan pintaan. Kannattaa kuitenkin painella se huolella ennen suojapinnan poistamista. Voit laittaa kerrosten väliin tai viimeiseksi, riippuen siitä miten kauan haluat sen pysyvän.K. Sopiiko Cinapro väri- ja glittergeelit käytettäviksi esim. Universal nails-geelien kanssa?
V. Kyllä sopivat.

 


K. Voiko Promed UVL-36 tunneliuunilla kovettaa koko käden kynnet kerralla?

V. Voi, kyseessä on kokokäden uuni johon mahtuu koko käsi :)

 


K. Ostin teiltä Promed UVL-36 -lampun. Saako teiltä tähän malliin myös varalamppuja?

V. Kyllä saa. Löydät varalamput kohdasta Laitteet ja kalusteet > Kynsienhoitolaitteet > UV-uunit

 


K. Pyyhitäänkö geelin pinta jokaisen kerroksen jälkeen kun se on kovetettu uunissa ennen uutta kerrosta? Pitääkö valkoinen kärki jos teen kärjen valkoisella geelillä pyyhkiä? Mihin väliin valkoinen geeli pitää laittaa?

V. Geelin tahmeaa pintaa ei tarvitse pyyhkiä pois jos laitat vielä uuden kerroksen. Perussääntö on että geeli tulee aina tahmealle tai karhennetulle pinalle. Vasta viimeinen kerros pyyhitään ennen muotoonviilausta.
Sama koskee valkoista kärkeä, älä pyyhi sitä.

 


K. Menettääkö uuni tehoja ajan kanssa? Kuinka usein lamput pitäisi vaihtaa?

V. Polttimot menettävät tehonsa 365nm alueella noin 300 tunnissa. Polttimot kannattaa vaihtaa käytöstä riippuen 6-12 kk välein. LED-uunin diodit kestävät valmistajasta riippuen noin 20 000 - 50 000 tuntia käyttöä eli eivät vaadi vaihtoa.

 


K. Minkä takia kun laitan geelilakan ja kovetan sen, pinta jää vähän tahmeaksi?

V. Johtuu ilmassa olevasta hapesta. Geelit sekä geelilakat jäävät aina tahmeaksi jotta seuraava kerros voi kiinnittyä siihen. Sääntö onkin: "levitä geeli aina joko tahmealle tai karhennetulle pinnalle".
Tahmean pinnan voit poistaa pyyhkimällä pinnan Finishing Wipe viimeistelynesteellä.

 


K. Laiton geelilakan päälle uv gel sealin, jonka jälkeen seuravana päivänä se on säröillyt?

V. Kovat Sealerit on tarkoitettu rakennekynsien viimeistelyyn, eli koville geeleille. Pehmeät geelit (geelilakat, soak off...) ovat liian joustavia eikä lasimaisen kirkas ja kiiltävä Sealer sovi niiden kanssa käytettäväksi.

 


K. Voiko koristeleimasinta ja koristelaattoja käyttää värigeelien kanssa?

V. Ei voi, ei sillä saa millään kovinkaan hyvää lopputulosta aikaiseksi


K. Voiko Eco akryyli nesteen ja puuterin kanssa käyttää UN Prismatix Glitter akryylipuutereita ja / tai muita värillisiä puutereita?

V. Voi käyttää.

 


K. Voiko Geelejä ja akryyleitä käyttää toistensa kanssa?

V. Voit käyttää sen jälkeen kun massa on kovettunut. Eli voit laittaa geelin karhennetun akryylin päälle. Myös UV kovetteiset Sealerit ja kiiltogeelit soveltuvat akryylien viimeistelyyn.

 


K. Voiko käyttä Superbond hapoton alusgeeli t3 color geeli alle?

V. Älä käytä - laita T3 värigeelien pohjalle T3 väritön geeli.

 


K. Minkä takia kun yritin poistaa t3 colour geelia Soak off poistoainella, ei onnistunut? Vaikka Eco So Quick Color Gel lähti irti 5min?

V. T3 geelit ovat kovia geelejä, niitä ei voi liottaa pois. Eco So Quick geelit (soak off geelit) ovat pehmeitä geelejä ja ne voidaan poistaa liottamalla.

 


K. Teen geelikynnet eco nail systeemillä, olen todella tyytyväinen siihen, mutta kun lopussa pyyhin tahmean pinnan pois viimeistelynesteellä, silti tuntuu että pinta on tahmeinen. Mitä teen väärin?

V. Käytä jokaiseen kynteen omaa puhdistuslappua - muuten vain siirrät tahmean pinnan kynnestä toiseen. Tarkista myös että UV uunisi lamput ovat täydessä iskussa.

 


K. Käykö CinaPro Glitter Gel Kit käytettäväksi Universal Nails geelilakkojen kanssa? Entä käykö BeautQ Pro glittergeelit käytettäväksi Universal Nails geelilakkojen kanssa?

V. Kyllähän niitä voi käyttää mutta onko siinä mitään järkeä käyttää pehmeitä ja kovia geelejä sekaisin - Cinapro sekä BeautQ geelit (eri asia kuin BeautQ geelilakat) ovat kovia geelejä joita ei voi liottaa pois. Ne soveltuvat rakennekynsigeelien kanssa käytettäviksi.
Geelilakka on taas pehmeä geeli joka on tarkoitettu luonnonkynnen geelilakkauksiin ja voidaan poistaa poistonesteessä liottamalla.

 


K. Voiko teiltä ostettavaan geelilakka aloituspakettiin valita erikseen minkä väriset geelilakat 6 kpl haluaa?

V. Kyllä voi, lakat ovat vapaavalintaisia. Kirjoita tilausta tehdessä "vapaamuotoinen" kenttään haluamasi värit.

 


K. Mitä eroa on Eco Soak Off värittömällä ja alusgeelillä?

V. Samaa tavaraa eri purkissa.

 


K. Soak off geelilakkojen liottaminen ja poisto ei onnistu 5 min vaikka niin ohjeissa sanotaan erityisesti asiakkailta jotka tulevat poistoon 3-4 viikon kuluttua. Mikä poistoneste soveltuu tähän vai pitääkö vain viilata pois?

V. Kun Soak Off geeli on ollut kynnellä kolme viikkoa, on sen pinta kovettunut niin ettei poistoneste pysty läpäisemään sitä.
Jos asiakas on laittanut päällyslakan, poista se ensin ja karhenna kevyesti muutamalla viilan vedolla geelilakan pinta ennen liottamista. Näin aine imeytyy paremmin.
Jos olet laittanut UV kovetteisen sealerin geelilakan päälle, joudut viilaaman sen pois ennen liottamista.
Muista että poistoneste on lämpöaktiivinen, eli nopein keino liottaa pois on pumpulin ja folion avulla. Laita käsi vielä UV uuniin jolloin sen kehittämä lämpö nopeuttaa liottamista. ÄLÄ KOSKAAN LÄMMITÄ POISTONESTETTÄ - aine on erittäin syttyvä!

 


K. Hei! Voiko näiden Universal Nails -geelien kanssa käyttää irtoglitteriä hippuja tai muita vastaavia? Jos voi, niin mihin geeliin sen voi sekoittaa?

V. Voit käyttää. Jos aiot itse sekoittaa glitteriä tai hippuja geeliin niin käytä aina mahdollisimman juoksevaa geeliä, muuten geelistä tulee helposti huonosti tasoittuva ja vaikeasti levitettävä. Esimerkiksi päällysgeelit soveltuvat tähän. Kannattaa käyttää jotain edullista geeliä, koska helposti sitä menee sekotellessa hukkaan - kokeile vaikka Basic Super Shine geeliä. Suosittelen kuitenkin käyttämään meidän valmiiksi sekoittamia glitteri- ja metalligeelejä. Niissä on niin pintajännite, viskositeetti että geelin väri mukautettu jokaisen geelin kohdalla yksilöllisesti niin että lopputulos on aina hyvä.

 


K. Kysyisin mikä geeli olisi kaikista paras ns. ongelma kynsille ?

V. Riippuu vähän millaisesta ongelmasta on kyse ja mistä geeli yleensä alkaa irtoilemaan. Jos ongelma on kynsinauhojen alueella niin kokeile vaikka SuperBond tai Ultra Bond alusgeeliä ensimmäiseksi kerroksesi.
Valitse geeli asiakkaan kynnen mukaisesti. Jos lunulan alue on iso, käytä SuperBondia ohuena kerroksena, näin se pääsee joustamaan vielä pehmeän alueen mukaisesti. Jos kynsi on uurteinen, käytä Ultra Bondia. Älä käytä primeria SuperBondin kanssa.

 


K. Voiko pidennykset todella oppia tekemään pelkän dvd:n avulla? Neuvotaanko ohjeissa myös poisto jos asiakas niin haluaa? Olisin myös kiinnostunut rakennekynsikoulutuksesta, onko kevään aikana tulossa koulutusta?

V. Periaatteessa kyllä voi, ripsienpidennys ei teoriassa ole kovinkaan monimutkaista. Kärsivällisyyttä ja kädentaitoja se toki vaatii, sekä tarkkaa lähinäköä.
Pidennyksien poisto on hyvin yksinkertainen toimenpide siihen tarkoitetun geelimäisen poistoaineen ansiosta.
Rakennekynsikoulutuksia on tulossa ja niiden aikataulut päivitetään näille sivuille piakkoin.K. Kysyisin, että jos on käynyt geelikynsikoulutuksen toiselle merkille ja haluaa vaihtaa Universal Nailsiin, niin täytyykö käydä joku kurssi sitten tälle merkille?

V. Ei tarvitse.

 


K. Sisältävätkö Eco Soak Off-geelilakat akrylaattia? Voiko niitä käyttää ihmisille, joilla on allergiaa, ettei esimerkiksi pysty ottamaan tavallisia rakennekynsiä?

V. Kaikki vastaavat muovituotteet hammaspaikoista rakennekynsigeeleihin ja pikaliimoihin sisältävät jonkinlaisen akrylaattiyhdisteen - kyseessähän on muovituote jota esintyy vähän kaikkialla. Akrylaatteja käytetään tekstiilien viimeistelyyn yhtälailla kuin lattiavahoissa. Soak Off geelilakat ovat geelimäisessä muodossa, ne eivät kaasuunnu eivätkä pölise.
Soak off geelilakkoja ei myöskään tarvitse viilata, vaan ne voidaan poistaa liottamalla. Geelilakka levitetään vain kynnelle, ei iholle, joten sen ei pitäisi aiheuttaa allergiaa.
Asiakkaasi kannattaa näyttää Soak Off geelien ainesosaluettelo lääkärilleen.

 


K. Käykö geelilakkaus aloituspaketin aineisiin sellainen että laittaa pohjustuslakan päälle VÄRIGEELILLÄ kärjen vai pitääkö laittaa vain nimenomaisesti koko kynnelle/kärkeen GEELILAKALLA?

V. Kyllähän värigeelin voi laittaa aluslakan päälle, mutta siitä ei imeydy enää poistoneste läpi jolloin poistaminen vaikeutuu. Geelilakat eivät sula poistonesteeseen vaan irtaantuvat luonnonkynnestä levynä - näin koska poistoneste pääsee huokoisen geelilakan läpi luonnonkynnen ja alusgeelin väliin. On suositeltavaa käyttää kovat geelit kovien geelien kanssa ja pehmeät pehmeiden.

 


K. Mahtaako tippiliimoissanne olla luonnonhartsia?

V.  Luonnonhartsi, eli Kolofoni (inci nimeltään Colophonium) on metsäteollisuuden sivutuote, tavallaan epäpuhtaus joka joudutaan poistamaan sellumassasta. Luonnonhartsia on joissain lattiavahoissa, ripsiväreissä ja erityisesti mäntysuovassa. Synteettiset hartsit ovat jo asia ihan erikseen ja niitä käytetään erityisesti kaksikomponenttiliimojen valmistuksessa. Kaksikomponenttiliima tarkoittaa sitä että on liima-aines ja kovettaja-aines.. eli yksistään liima ei toimi vaan vaatii toisen aineen joka laukaisee kovettumisen. Tippiliimat ovat yksikomponettiliimoja, jotka perustuvat syanoakrylaattiin ja ne eivät sisällä luonnonhartsia.

 


K. Olen aiemmin käyttänyt ilmakovetteista akryyliä, mutta tilasin nyt teiltä uv-kovetteista. Kaipaisin kuitenkin käyttöohjeita esim. miten pitkään kynsiä kuivatetaan uv-uunissa ja onko kynnen pinta valmis viilattavaksi heti kuivatuksen jälkeen vai jääkö kynnelle kostea pinta (kuten uv-lakoissa), mikä pitää pyyhkiä pois. Kiitos!

V. Kannattaa pyyhkiä pinta ennen viilaamista joko Finishing Wipe viimeistelynesteellä tai Pure Blue alkoholilla. Säästää viilaa.
Kovetusaika on 2 minuuttia. Et voi kuitenkaan ylikovettaa massaa mutta alikovettaminen voi olla mahdollista.

 


K. Olen tehnyt geelikynsiä 3-vaihe tekniikalla ja olisin nyt uusimassa geelivarastoni. Millä seuraavista yhdistelmistä saisin kaikkein kestävimmät ja laadukkaimmat kynnet, yhdistelmällä super bond-helppo rakennusgeeli-päälysgeeli vai joku valmiista basic, generation vai balance. Mitkä ovat edellämainittujen merkittävimmät erot? Voinko käyttää super bond alusgeeliä minkä tahansa muun geelin alla?

V. Generation5 ja Balance geelit poistuvat meiltä - jäljelle jää Basic sarja. SuperBond on äärimmäisen juokseva koostumukseltaan ja täysin hapoton. Se ei sovellu käytettäväksi esim. starlite geelien kanssa. Basic geelien alusgeeli on hieman paksumpi koostumukseltaan, ei kuitenkaan niin paksu kuin Ultra Bond. Helppogeeli on lähes hyytelömäinen kun taas Basic rakennusgeeli on vastaa viskositeelitaan normaalia paksua rakennusgeeliä. Basic geelien päällysgeeli pystyy tarttumaan myös luonnonkynteen ja voit tehdä sillä esim. luonnonkynnen geelauksen toisin kuin monet muut meidän päällysgeeleistä. Me olemme kehittäneet, valmistaneet, valmistuttaneet ja maahantuoneet lukuisia erilaisia geelejä jo yli kymmenen vuoden ajan. Ajan saatossa valikoimastamme on kaikki vähänkin huonot geelit karsiutuneet pois. On vaikea sanoa mikä on kestävin ja laadukkain, suurin vaikuttaja lopputulokseen on itse kynsien tekijä.K. Voiko Universal Nails ja Starlite UV geelejä käyttää yhdessä? Minulla on käytössä Basic 3-vaihe geelit ja mietin voinko käyttää niiden kanssa koristeluun Starliten valkoista UV-geeliä? Ja mietin myös koko starlite sarjan tilaamista, voinko silloin käyttää niiden kanssa koristeluun Universal Nails glitter geelejä?

V. Voit käyttää Basic sarjan kanssa Starliten valkoista. Voit myös käyttää Universal Nails glittergeelejä starlite geelien kanssa.


K. Olisin tiedustellut vähän Acrygelin käytöstä. Otetaanko kyseisen sarjan geeliä pensseliin ja sen jälkeen dipataan puuteriin vai ensin geeli kynnelle jonka jälkeen tuputellaan puuteri geelin päälle? Meneekö kerrosten välissä aina uuniin ja sitten uusi kerros päälle? Vai suositteletteko esim. väliviilausta? Tarvitseeko Finish wipea käyttää tuotteen kanssa? Ei ollut ohjeita tuolla tuotettuessa vaikka yritin katsoa.

V. Akrygeeliä otetaan pensseliin ja pensseli dipataan pulveriin. Kerrosten välissä kovetetaan 2 minuuttia. Väliviilausta ei tarvitse tehdä vaan seuraava kerros levitetään suoraan tahmean pinnan päälle. Viimeinen kerros ennen muotoonviilausta pyyhitään Finishing Wipe nesteellä.
Ohjeet löytyvät Käyttöohjeet - osiosta.

 


K. Osassa koristetipeissä lukee "Geeli tarttuu koristetipin pintaan erinomaisesti..." ja toisissa lukee taas "Geeli ja akryyli tarttuu koristetipin pintaan erinomaisesti..." Jos tipin kuvauksessa ei mainita akryylistä, soveltuuko se silloin käytettäväksi akryylien kanssa, tarttuuko akryyli laisinkaan kiinni niihin tippeihin? Toimiiko koristetipit kirkkaan akryylimassan kanssa, mikä olisi paras, kirkkain läpinäkyvä massa käytettäessä koristetipin päällä?

V. Koristetipit ovat kaikki samaa materiaalia joten toimivat yhtälailla geelien kuin akryylien kanssa. Kauppamme tuhansien tuotteiden joukossa voi olla teksteissä jotain eroavaisuutta.
Kirkkain akryylimassa on Ultra Clear-pulveri käytettynä Ultra Clear nesteen kanssa.

 


K. Teen lakkauksia ja haluaisin niistä kestävämmät. Voinko käyttää UV kovetteisia Sealereita tai päällysgeelejä peruslakkauksen päälle?

V. Et voi. Sealerit ja päällysgeelit ovat lasimaisen kirkkaita ja kovia materiaaleja. Ne eivät kestä normi lakkauksen päällä ellei alla ole tukea antavaa geelausta tai akryylia.
Ongelman aiheuttaa myös kynsilakkojen sisältämät liukkarit (ipa, butyyli- ja etyyliasetaatit..etc) joita geelit ja sealerit hylkivät. Jos haluat kestävämmän lakkauksen, käytä UV kovetteisia geelilakkoja.

 


K. Millä universal nails glitter geelit saa pois? pitääkö viilata vai lähtevätkö liottamalla kuten soak off geelit? voiko näitä geelejä yhdistää?

V. Universal Nails glitter geelit voidaan poistaa joko kasvattamalla tai viilaamalla. Ne kuuluvat koviin geeleihin eikä niitä voi liottaa pois.
Soak Off geelit ovat taas pehmeitä geelejä ja ne voidaan poistaa liottamalla.
Voit toki yhdistellä kovia ja pehmeitä geelejä, mutta menetät sen hyödyn mihin kumpikin niistä on kehitetty.

 


K. Nail White-kynä. Ymmärsinkö oikein että kynsi värjätään kynnen alta ei päältä? Miksi näin? Tuleeko siistimpi jälki kuin kynsilakalla?

V. Nail White kynä ei ole millään lailla verrattavissa kynsilakkaan tai vaikkapa koristelukynään. Nail White kynää käytetään mahdollisimman terävänä ja vapaankärjen alapintaan. Paras tapa on pitää kynttä pöytää tai muuta tasoa vasten ja hangata kynnen kärkeä kynällä.
Nail White kynää voisi verrata valkoiseen lyijykynään, jonka tarkoitus on värjätä kynnen vapaakärki vaaleammaksi.

 


K. Kuinka sen Universal Nails Liiman ja siirtofolion saa sitten pois kynneltä kun sen siitä pois haluaa?

V. Kynsilakan poistoaineella tai Soak Off poistonesteellä.