Meillä asiointi on turvallista! Kauneudenverkkokauppa.fi on kokonaisuudessaan suojattu 256-bittisellä SSL-suojauksella, joten henkilohtaisten tietojen antaminen on turvallista. Ulkopuoliset eivät voi seurata tiedonsiirtoa. Emme tallenna tai säilytä asiakkaiden pankki- ja luottokorttien numeroita.

 

Kauneudenverkkokaupassa maksuvälineinä käyvät:

  • Verkkomaksu (E-maksu)
  • PayPal
  • MobilePay
  • Korttimaksu (Debit, Credit, Visa Electron, Diners Club, American Express)
  • Jousto Lasku/Osamaksu *
  • Walley Lasku/Tililuotto **
  • Klarna Maksa Myöhemmin

 

*  Jousto lisää tilausvahvistuksen loppusummaan laskutuspalkkion 2,90€

** Walley lisää tilausvahvistuksen loppusummaan laskutuspalkkion 3,80€

 

Verkkomaksu:

Käytössäsi kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa suomalainen Paytrail Oyj, käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.

 

PayPal:

PayPal on yhdysvaltalainen maksunvälityspalvelu, jolla voit tehdä maksut vaivattomasti ja turvallisesti. Saat lisäksi PayPal Buyer Protection -ostosuojan Kauneudenverkkokaupan tilauksillesi. Tarvitset maksutapaa varten ilmaisen PayPal-tilin.

 

MobilePay:

MobilePayllä voit maksaa nopeasti ilman korttitietojen tai verkkopankkitunnusten syöttämistä. Tarvitset maksutapaa varten ilmaisen MobilePay-sovelluksen puhelimeen asennettuna.

 

Korttimaksu:

Käytössäsi kaikki yleisimmät Suomessa käytössä olevat maksukortit; Visa, Visa Electron, Mastercard, Diners Club ja American Express. Korttimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa suomalainen Paytrail Oyj.

 

Jousto Lasku/Osamaksu:

Jousto on kotimainen maksutapa, jolla maksat ostoksesi helposti, nopeasti ja turvallisesti. Joustolla voit maksaa joko Laskulla tai Osamaksulla. Laskulla korotonta maksuaikaa on 30 vrk ja Osamaksu toimii kuten joustolaina: Maksat sinulle sopivissa erissä ja voit tehdä useampia ostoja. Ensimmäiseen laskuun lisätään 2,90 € laskutuspalkkio. Lisätietoja Jouston maksutavoista.

 

Walley Lasku/Tililuotto:

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Walley:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi.

Lisätietoja Walleyn maksutavoista.

 

Klarna Maksa Myöhemmin:

Klarnalla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi ja saat aina tilaamasi tuotteet, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Klarna Maksa Myöhemmin -maksutavalla saat maksuaikaa 30 päivää. Klarna toimittaa laskun sähköpostitse, voit myös tarkastaa laskusi tästä linkistä. Saatuasi Klarna laskun voit päättää haluatko maksaa ostoksesi erissä. Laskutuslisä 0 € / lasku. Päätöksen luoton myöntämisestä tekee aina Klarna. Lisätietoja Klarnan maksutavoista.

Klarna Maksa Myöhemmin ehdot.