Vagheggi Primissima Regenerating Peel Pad kuorintalaput 70 kpl

SKU
VG-119104
Varastossa
64,00 €
-
+
Yleiskatsaus

Kuoriva tehohoito heleämmän ja kirkkaamman ihon puolesta. Tehokkaasti kuorivat kuorintalaput poistavat iholta kuolleet ihosolut, stimuloiden tehokkaasti solujen uusiutumista.

Supistaa ihohuokosia ja vähentää ryppyjä, tummia läiskiä ja muita epätasaisuuksia. Ravitsee ja uudistaa ihoa glykoli-, omena- & mantelihapon sekä glukonolaktonin synergian ansiosta.

Aikaansaa elinvoimaisen, nuorekkaan näköisen ja tasaisen sileän ihon. Sisältää 20%:sen happokompleksin.

 

Primissima Regenerating Peel Pad on edistyksellinen tehohoito - tutustu käyttöohjeeseen ennen käyttöä. Pakkauksessa on 70 kuorintalappua.

Eksklusiivinen Primissima tuotesarja on intensiivisesti uudistava ja elvyttävä tuotesarja erityisesti kaikille ihotyypeille, joissa esiintyy laikkuja, ryppyjä, paksuuntumista, laajentuneita ihohuokosia, aknearpia ja muita epätäydellisyyksiä. Tuotesarja pohjautuu kasvien tuottamaan elinvoimaan - AHA-happoihin, glukonolaktoniin, hyaluronihappoon ja tehokkaisiin kasvisuutteiisin.

Edut:

 • Erittäin tehokas kuoriva, uudistava, tasoittava ja ravitseva vaikutus
 • Sisältää 20%:sen happokompleksin (glykoli-, omena-, manteli-, sitruuna-, maito-, laktobioninen ja PCA-happo)
 • Supistaa ihohuokosia ja ehkäisee ikääntymisen merkit
 • Vähentää ryppyjä, tummia läiskiä ja muita epätasaisuuksia
 • Aikaansaa nuorekkaan, sileän, tasaisen kirkkaan ja kuulaan ihon
 • Dermatologisesti testattu
 • 100% vegaaninen

Vaikuttavat ainesosat:

 • Glykolihappo
 • Omena-, manteli- ja maitohappo
 • Glukonolaktoni
 • Pantenoli

 

Glykolihappo: AHA hedelmähappo erityisellä kuorivalla vaikutuksella; läpäisee syvälle ihon pintakerroksiin ja stimuloi solujen uusiutumista. Hyvin tunnettu kosmeettisessa käytössä, Glykolihappo tuotetaan sokeriruo’osta.

AHA-hapot (omena-, maito- ja mantelihappo): Suuren molekyylikoon takia valitut omena-, maito- ja mantelihapot imeytyvät ihoon hitaammin ja toimivat näin hellävaraisina AHA-happoina. AHA-hapot ovat tehokkaita ihon uudistajia, jotka kuorivat ihoa ja sulattavat kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Tasoittavat pieniä juonteita ja pigmenttimuutoksia kirkastaen ihoa. AHA-hapot parantavat kollageenin muodostumista, mikä pitää ihon kimmoisana ja elinvoimaisena.

Glukonolaktoni: Vahvasti antioksidanttinen ainesosa, jolla on tehokas ikääntymisen merkkejä ehkäisevä vaikutus. Vahvistaa ihon suojamekanismia ja tukiverkostoa sekä estää ihon rakennetta haurastuttavia prosesseja, kuten glykaatiota (kollageenisäikeiden sokeroituminen, joka aiheuttaa juonteita ja veltostumista). Glukonolaktoni ei herkistä ihoa auringolle ja sopii herkemmällekin iholle.

Pantenoli: Stimuloi solujen uusiutumista, kosteuttaa ja suojaa, ihoa parantava vaikutus. Tasapainottaa ja tasoittaa ihon sävyä.

 

Lumoudu italialaisesta kasvipohjaisesta kosmetiikasta - Primissina tuotteet on valmistettu taistelemaan ihon epätäydellisyyksiä vastaan. Kaunis, yhtenäinen iho on meidän kaikkien oikeus!


Vagheggi - Respecting the natural balanceItalialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.


Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Primissima Regenerating Peel Pad kuorintalaput
Käyttöohje

Sisältää 20% happokompleksin (glykoli-, omena-, manteli-, sitruuna-, maito-, laktobioninen ja PCA-happo). Käytä vain ehjälle iholle.

Rasvoittuva ja sekaiho: käytä aamuin illoin.

Normaali ja kuiva iho: käytä 1-3 kertaa viikossa.

Levitä kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle sekä käsille. Anna vaikuttaa 1-3 minuuttia ja huuhtele.

Kevyt kihelmöinti käytön jälkeen on normaalia.

 

Varoitus: Käytä aurinkovoidetta ja vältä liiallista altistumista UV-säteilylle viikkoon käytöstä.

INCI

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Glycolic Acid, Sodium PCA, Panthenol, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract/Extrait De Canne A Sucre, Mandelic Acid, Gluconolactone, Malic Acid, Sodium Hydroxide, Urea, Hydroxyacetophenone, Polysorbate 20, Lactic Acid, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Sodium Phytate.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vagheggi Primissima Regenerating Peel Pad kuorintalaput 70 kpl
Your Rating