CleanLife No Rinse Bathing Wipes kosteat pesupyyhkeet 8 kpl

SKU
NR-01000
Varastossa
4,95 €
 • Osta 6 hintaan 4,21 € /kpl ja säästä 15%
-
+
Yleiskatsaus

No Rinse Bathing Wipes ovat valmiiksi kosteita, hellävaraisia pesupyyhkeitä päivittäiseen vartalon pesuun tilanteissa, joissa veden käyttö on hankalaa tai mahdotonta.

Pyyhkeiden Aloe Veralla vahvistettu mieto pesuvoide pesee, kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Erinomainen matkoille, retkeilyyn, lapsille ja autoon. Soveltuu mainiosti myös vuodepotilaiden pesuun sekä inkontinenssipotilaiden hygieniaan.

Hypoallergeeninen, pH-tasapainotettu tuote ilman alkololia tai lateksia.

 

Kätevät kertakäyttöiset pesupyyhkeet, jotka mahdollistavat vartalon pesun esimerkiksi vuoteessa. Pakattu kätevään, uudelleensuljettavaan pakkaukseen, josta on helppo ottaa yksittäinen pyyhe hygieenisesti.

No Rinse Bathing Wipes voidaan käyttää huoneenlämpöisenä, mutta pakkauksen voi myös lämmittää mikrossa tai vesihauteessa.

Edut:

 • Käyttövalmis kostea pesupyyhe vartalon ja käsien pesuun
 • Mieto pesuemulsio on vahvistettu kosteuttavalla Aloe Veralla ja E-vitamiinilla
 • Puhdistaa kätevästi vartalon ilman vettä tai huuhtelua
 • Soveltuu pitkäaikaiseen käyttöön
 • Ei jätä kerrostumia iholle
 • Jättää ihon puhtaaksi ja raikkaaksi
 • Hypoallergeeninen, pH-tasapainotettu, dermatologisesti testattu tuote
 • Miedosti hajustettu
 • Kevyt lämmitys tai jäähdytys lisäävät mukavuudentunnetta
 • Pesupyyhkeen koko 19 x 19 cm, paketissa 8 kpl

 

Katso esittelyvideo

 

Pehmeä ja valmiiksi kostutettu pesupyyhe on miellyttävä ja kätevä koko kehon päivittäiseen pesuun. Se on hyvä vaihtoehto saippualle ja vedelle. Hygieniatason säilyttämiseksi suositellaan käytettäväksi omaa pyyhettä kuhunkin pesualueeseen.

No Rinse Bathing Wipes pesupyyhkeitä käytetään nimensä mukaisesti ilman huuhtelua, se soveltuu erinomaisesti retkeilyyn, vuodepotilaille ja tilanteisiin, joissa veden käyttö on hankalaa tai mahdotonta. No Rinse pesupyyhe puhdistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti, aikaansaaden raikkaan, puhtaan ihon.

 

No Rinse shampoo on kehitetty Yhdysvalloissa jo vuonna 1948 ja on nykyään käytössä lukuisissa sairaaloissa, vanhainkodeissa sekä esimerkiksi Nasan avaruuslennoilla. Suomessa No Rinse shampoo on ollut käytössä lukuisissa kunnallisissa sairaaloissa jo vuodesta 2004 alkaen.

 

Valmistusmaa USA.

Lisätietoja
Nimi No Rinse Bathing Wipes kosteat pesupyyhkeet
Käyttöohje

Lämmitä tai viilennä halutessasi pakkaus ennen käyttöä.

Pyyhi pyyhkeellä puhdistettava alue. Hygieniatason säilyttämiseksi suositellaan käytettäväksi omaa pyyhettä kuhunkin pesualueeseen.

INCI

Water, Propylene Glycol, Glycerin, LaurylGlucoside, Diazolidinyl Urea, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Polysorbate-20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Simethicone, Citric Acid,Fragrance,Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopheryl Acetate

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:CleanLife No Rinse Bathing Wipes kosteat pesupyyhkeet 8 kpl
Your Rating