Byotea

Anti-Fatigue Synergy eteerinen öljy

  • Koko: 100 mL

Eteeristen öljyjen synergiaa väsymystä ja lihasjäykkyyttä vastaan. Piristävät ja stimuloivat eteeriset öljyt herättävät kehoa ja mieltä.


Edesauttaa lihasten palautumista suorituksen jälkeen.

24,95 €

Edut:

  • Erinomainen väsymystä ja lihasjäykkyyttä vastaan
  • Palauttaa elinvoimaa ja edesauttaa lihasten palautumista
  • Virkistävä, puhdistava, detox-vaikutus


Vaikuttavat ainesosat:

  • Eukalyptus Eteerinen öljy
  • Sitruuna Eteerinen öljy
  • Mänty Eteerinen öljy
  • Teepuu Eteerinen öljy

 

Sekoitus puhtaita eteerisiä eli haihtuvia öljyjä, joiden yhteinen synergia vaikuttaa myönteisesti kehoon ja mieleen.
Eteeriset öljyt ovat luonnollisesti tehokkaita, aktiivisia ainesosia, joilla on uskomattomia uudistavia vaikutuksia. Eteeriset öljyt tuovat hyvinvointia koko keholle ja mielelle.

 

Eukalyptus: Eukalyptus on oikea hengitysteiden superöljy, se aukoo tukkeumia ja helpottaa flunssaista oloa. Mielen tasolla öljy kirkastaa ajatuksia ja rauhoittaa ja tasapainottaa tunteita ja mieltä. Virkistävä, puhdistava, detox-vaikutus. Auttaa lihasjännityksen poistamisessa. Antiseptinen ja rentouttava vaikutus. Vahvistaa ja elvyttää väsynyttä oloa.

Sitruuna: Stimuloiva ja antiseptinen eteerinen öljy. Parantaa verenkiertoa. Sitruunan raikas, puhdas, virkistävä tuoksu auttaa japanilaisten tutkimusten mukaan  parantamaan työtehoa. Virkistää ja raikastaa. Stimuloi verenkiertoa ja edistää myrkkyjen poistumista kehosta. Suotuisia vaikutuksia selluliitin ja suonikohjujen hoidossa.

Mänty: Neulasista höyrytislauksen avulla saatu eteerinen mäntyöljy on voimakkaasti antiseptinen ja desinfioiva. Puhdistava ja vahvistava vaikutus. Virkistävä tuoksu. Mäntyöljy raikastaa ja suojaa tartunnoilta. Puhdistaa ja virkistää sekä edistää myrkkyjen poistumista kehosta.

Teepuu: Teepuuöljy on immuunipuolustusta kohottava, se tuhoaa bakteereja, viruksia ja sieniä. Parantaa yleisesti ihon kuntoa. Antiseptinen vaikutus.

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen. BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Levitä tuotetta käsille tai suoraan tietylle kehon alueelle, hiero kunnes tuote on imeytynyt.

GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, DICAPRYLYL ETHER, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, LIMONENE, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, PINUS SYLVESTRIS LEAF OIL, GERANIOL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEATREE) LEAF OIL, CITRUS MEDICA VULGARIS PEEL OIL, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, CYMBOPOGON CITRATUS LEAF OIL, CYMBOPOGON MARTINI OIL, ISOEUGENOL, FARNESOL, CITRAL, LINALOOL.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita