Byotea Lipodraining Flat Stomach Booster tehoseerumi vartalolle 100 mL

SKU
BY-1028181
Varastossa
27,50 €
-
+
Yleiskatsaus

Nopeasti imeytyvä Booster -tehoseerumi vartalolle, joka on vahvistettu kofeiinilla ja guaranalla. Auttaa aktivoimaan lipolyysiä, edistää nestekiertoa ja auttaa tehokkaasti poistamaan kertyneitä nesteitä ja kuona-aineita.

Lipodraining Flat Stomach Booster tehoseerumi on kehitetty erityisesti vatsa-alueen hoitoon.

Edut:

  • Poistaa nestettä ja puhdistaa
  • Stimuloi mikroaineenvaihduntaa
  • Auttaa hajottamaan paikallisia rasvakertymiä
  • Vähentää paikallista turvotusta


Vaikuttavat ainesosat:

  • Kofeiini
  • Guarana


Kofeiini: Lipolyyttisiä ominaisuuksia, vähentää staattisen nesteen määrää kehossa. Muokkaa kehon muotoja, stimuloimalla nesteen poistumista selluliittialueelta. Kofeiini vaikuttaa ihonalaiseen rasvakudokseen kiihdyttämällä mikroaineenvaihduntaa ja parantaa näin näkyvästi ihon ulkonäköä. Kofeiini myös tehostaa tuotteen muiden aktiivisten ainesosien imeytymistä ihoon.

Guarana: Kofeiinipitoinen ja mineraalirikas kasvi on tehokas hajottamaan paikallisia rasvakertymiä. Aikaansaa tasaisen ihon eliminoimalla selluliittia.

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen.
BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Lipodraining Flat Stomach Booster tehoseerumi vartalolle
Käyttöohje

Levitä hoidettavalle alueelle (esim. sääret, vatsa, lantio) ja hiero kunnes seerumi on kokonaan imeytynyt. Suositellaan jatkamaan haluamallasi Byotea Body Milk -vartaloemulsiolla.

INCI

Aqua (Water), Caprylic/Capric triglyceride, Dicaprylyl ether, Methylpropanediol, Dicaprylyl carbonate, Ammonium acryloyldimethyltaurate/VP copolymer, Phenoxyethanol, Caffeine, Parfum (Fragrance), Benzyl alcohol, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Limonene, Paullinia cupana seed extract, Linalool, Quillaia saponaria bark extract.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Byotea Lipodraining Flat Stomach Booster tehoseerumi vartalolle 100 mL
Your Rating