Comair Germany Musta Neppari Valkki 4x22cm 14 g

SKU
CG-7000874
Varastossa
7,50 €
-
+
Yleiskatsaus

Kätevä suora hiusvalkki nutturoiden tekoon. Valkin päädyissä on nepparit, jolla saat sen suljettua ympyräksi.

Koko: 4 x 22 cm. Rakenteeltaan keskitiivis, pitää muotonsa mutta joustaa myös hieman.

Väri: Musta

Koko: 4 x 22 cm

Rakenne: Keskitiivis

Paino: 14 g

 

Erittäin kätevä hiusvalkki eli hiusdonitsi nutturan tekoon. Hiusvalkin avulla voit tehdä täydellisen nutturan valintasi mukaan helposti ja nopeasti. Lopputuloksena pehmeä, pyöreä ja runsas nuttura jokaisella kerralla. Kampauksen teko hiusvalkin avulla on erittäin helppoa.

Suoran valkin päädyissä on nepparit, jolla saat valkin suljettua ympyräksi. Neppari helpottaa hiusten asettamista nutturalle ja saat vaivattomasti kierrettyä hiukset valkin ympärille.

 

Kokeile: Kiinnitä hiukset hiuslenkillä ponnarille. Avaa hiusvalkki ja pyöritä hiukset latvoista alkaen tasaisesti valkin ympärille. Pyöritä valkkia päätä kohti niin että koko poninhäntä on tiiviisti valkin ympärillä. Kiinnitä neppari, asettele hiukset tasaisesti valkin ympäri. Viimeistele pinneillä ja hymyllä!

Lisätietoja
Nimi Musta Neppari Valkki 4x22cm
Käyttöohje

Esimerkiksi: Kiinnitä hiukset hiuslenkillä ponnarille. Avaa hiusvalkki ja pyöritä hiukset tasaisesti valkin ympärille. Pyöritä valkkia päätä kohti niin että koko poninhäntä on tiiviisti valkin ympärillä. Kiinnitä neppari, asettele hiukset tasaisesti valkin ympäri. Viimeistele pinneillä ja hymyllä!

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Comair Germany Musta Neppari Valkki 4x22cm 14 g
Your Rating