Cuccio

7 Second Top Coat päällyslakka

  • Tilavuus: 13 mL

Erittäin nopeasti kuivuva, kiiltävä päällyslakka, jonka kestävä koostumus takaa täydellisen pysyvyyden. Ei säröile, lohkeile tai irtoile. Täydellinen kynsien nopeaan viimeistelyyn!


Sisältää erityisiä valo-aktiivisia ainesosia, jotka mahdollistavat lakan kuivumisen vain muutamassa sekunnissa! Ei vaadi UV- tai LED-kovettamista.

12,95 €

Edut:

  • Kuivuu vain muutamassa sekunnissa
  • Korkeakiiltoinen päällyslakka
  • Täydellinen kynsien nopeaan viimeistelyyn
  • Luja ja lohkeilulta suojaava koostumus pidentää lakkauksen kestoa

 

Valo-aktiiviset ainesosat: Mahdollistaa tuotteen aktiivisen kovettumisen luonnonvalon avulla.

Soveltuu käytettäväksi kaikkien kynsilakkojen kanssa, sekä viimeiseksi kerrokseksi mihin tahansa kynsipalveluun.

 

Cuccio Nail Solutions tarjoaa ratkaisut jokapäiväisiin kynsiongelmiin. Jokainen tuote on suunniteltu yksilöllisiin tarpeisiin sopiviksi, monenlaisiin ongelmiin, sekä salonkiin että kotihoitotuotteiksi. Auttaa kasvattamaan pidempiä, vahvempia ja terveempiä luonnollisia kynsiä.

Valmistusmaa USA.

  • SkyGirl

    Huippu koostumus; helppo levittää, kuivuu nopeasti ja pysyy pitkään! Jättää kynnet kauniin kiiltäviksi. Uusi suosikkini :)

Ravista aina kynsilakat huolellisesti ennen käyttöä ja anna lakkakerrosten kuivua riittävän pitkään ennen seuraavaa vaihetta.

Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi, pese kätesi runsaalla, kuumalla saippuavedellä ennen lakkauksen aloittamista. Poista vanhat lakanjäämät kynsistä mahdollisimman huolellisesti. Kuivaa kätesi kunnolla. Suorita “mini-manikyyri” eli puhdista kynsinauhat ja muotoile kynsi. 

Jos haluat varmistaa täydellisen ja pitkäkestoisen pysyvyyden, levitä käsien pesun jälkeen kynsille Cuccio Dehydrator - kynnen kuivattajaa ja anna kuivua.

Levitä aluskerros käyttäen Cuccio Colour Base Coat aluslakkaa tai esimerkiksi Cuccio Trio Treatment, Cuccio Moisture Replenish tai Cuccio Nail Strenghtener -aluslakkaa.

Levitä ohut kerros kynsilakkaa ja anna kuivua. Levitä tarvittaessa tai halutessasi toinen ohut kerros ja anna kuivua.

Levitä lopuksi Cuccio High Gloss Top Coat päällyslakkaa tai esimerkiksi Cuccio Matte tai Cuccio Neon Shock - päällyslakkaa ja anna kuivua.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita