Cuccio Naturalé

Sea Salts Milk & Honey karkea merisuolakuorinta

  • Koko: 553 g

Merisuolarakeita sisältävä, piristävä ja kosteuttava kuorinta käsille, jaloille ja koko vartalolle. Sisältää runsaasti kasviöljyjä kosteuttaen ihoa tehokkaasti kuorinnan aikana. Merisuola puhdistaa ja kuorii ihoa tehokkaasti, aikaansaa uskomattoman pehmeän ja raikkaan ihon.


Miellyttävän pehmeä hunajan tuoksu. Merisuola liukenee kokonaisuudessaan, ei tuki ihohuokosia kuten muovi- tai kivimurskaa sisältävät kuorintavoiteet.

Normaali hinta: 29,95 €

Tarjoushinta 22,46 €

Avokado-, makeamanteli-, aprikoosi-, ja saflorin siemenöljypohjaiset, luonnollista merisuolaa sisältävät kuorintanektarit käsille, jaloille ja koko vartalolle.

Mineraalirikas merisuola on alussa karkea, poistaen tehokkaasti kuollutta ihoa. Käytön aikana suolakiteet pyöristyvät ja pienenevät viimeistellen ihon heleäksi.

 

Maito & Hunaja - Kosteuttaa ja pehmittää
Ravitsee ihoa maitoproteiinien avulla, jotka pehmittävät ja hoitavat samalla, kun hunaja kosteuttaa ja suojaa ihoa.

 

Edut:

  • Tehokkaasti kuoriva ja kosteuttava vaikutus
  • Aikaansaa pehmeän ja samettisen ihon
  • Ihanan herkullinen tuoksu

Vaikuttavat ainesosat:

  • Hunaja
  • Maito

 

Hunaja: Syväkosteuttaa, ravitsee ja suojaa ihoa

Maito: Ravitsee ja tasapainottaa ihon toimintoja

 

Cuccio Naturale - ihanteelliset ja herkullisen tuoksuiset tuotteet kaikille ihotyypeille.

Cuccio tuotteet on valmistettu Yhdysvalloissa. Niitä ei ole testattu eläimillä ja niissä käytetyt ainesosat ovat puhtaita ja allergeenivapaita. Cuccio tuotteet täyttävät kaikki uusimmat EU-säännökset.


Valmistusmaa USA.

Hiero kostealle iholle pyörivin liikkein ja huuhtele.

Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Sucrose, Sea Salt, Magnesium Sulfate, Silica, Laureth-4, Fragrance (Parfum), Tocopherol, Caramel, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Tocopheryl Acetate (Vitamin E Acetate), Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, LAC (Milk), MEL (Honey).

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita