Cuccio

Neon Grape Color Acrylic Powder akryylipuuteri

  • Koko: 45 g

Neon viinirypäle. Ammattikäyttöön suunniteltu, erittäin korkealaatuinen ja pigmenttipitoinen Cuccio Pro värillinen akryylipuuteri.


Soveltuu käytettäviksi normaaleiden akryylipuutereiden tavoin kaikkien akryylinesteiden kanssa, ideaalinen myös kaikentyyppiseen koristeluun.


Muodostaa tasaisen, pigmenttipitoisen ja helposti työstettävän massan sekä erittäin kestävän lopputuloksen.

17,95 €

Upeat värilliset Cuccio Pro akryylipuuterit tuovat glamouria jokaiseen päivään. Kirkas, kiiltävä ja upean valovoimainen lopputulos.

Edut:

  • Korkealaatuinen ammattikäyttöön kehitetty koostumus
  • Erittäin pigmenttipitoinen
  • Upean hehkuva ja todella kestävä lopputulos
  • Muodostaa tasaisen ja helposti levitettävän massan
  • Soveltuu käytettäväksi kaikkien akryylinesteiden kanssa
  • Erinomainen myös kaikentyyppiseen koristeluun
  • Kaikki sävyt voi sekoittaa keskenään täysin uniikkien sävyjen aikaansaamiseksi

 

Akryylit edustavat helppoa ja nopeaa vaihtoehtoa rakennekynsien tekemiseen. Akryylimassa muodostuu akryylinesteen ja akryylipulverin yhdistämisestä.

Nestettä ja pulveria ei tarvitse sekoittaa keskenään vaan nesteeseen kostutettu aitoharjaspensseli painetaan kevyesti akryylipulveriin. Neste vetää erittäin hienojakoisen pulverin puoleensa ja muodostaa geelimäisen, helposti käsiteltävän massan.

Akryylimassa voi olla UV-kovetteinen (365nm) tai ilmakovetteinen riippuen käytetystä nesteestä. UV-kovetteiset akryylinesteet ovat lähes hajuttomia, kun taas ilmakovetteisten nesteiden etuna on nopeus sekä monipuolisuus esimerkiksi 3D koristeluissa. Valikoimamme akryylit edustavat uuden sukupolven teknologiaa taaten helppokäyttöisen, kuplattoman ja kellastumattoman massan.

 

Korkealaatuiset Cuccio Pro akryylipuuterit on suunniteltu ammattikäyttöön ja takaavat luotettavan, kestävän ja upean lopputuloksen.

Laadukkaat CinaPro, Cuccio, All Season Nails ja Star Nails geelit ja akryylit valmistetaan Kaliforniassa USA:ssa Star Nail Internationalin tehtaalla. Star Nail International on maailman suurin UV-geelien valmistaja.

Valmistumaa USA.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita