Cuccio Veneer 6 - Cleanser viimeistelyneste 946 mL

SKU
CCLQ1006
Varastossa
40,56 €
-
+
Yleiskatsaus

Hoitava, luonnonöljyjä ja E-vitamiinia sisältävä viimeistelyneste eritysesti Cuccio Veneer geelilakoille. Poistaa tahmean pinnan sekä sulkee geelin aikaansaaden uskomattoman kiiltävän lopputuloksen.

Cuccio Conditioning Cleanser sisältää ihoa hoitavia ja suojaavia öljyjä. Ei sovellu kynnen alustamiseen tai kuivattamiseen. Kätevä täyttöpullo.

Erittäin tehokas mutta hoitavan öljyn ansiosta myös hellävarainen viimeistelyneste. Suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön Cuccio Veneer geelilakoille mutta soveltuu kaikkien UV-geelien tahmean pinnan pyyhkimiseen.

Edut:

  • Erittäin tehokas mutta hoitavan öljyn ansiosta myös hellävarainen viimeistelyneste
  • Poistaa tehokkaasti UV geelin tai geelilakan viimeisen tahmean kerroksen aikaansaaden upean kiillon
  • Sisältää hoitavaa öljyä ja E-vitamiinia
  • 100% vegaaninen
  • Cruelty Free / PETA Approved Global Animal Test Policy
  • Ei sisällä mm. / does not contain: formaldehyde, toluene, DBP, xylene, parabens, fragrance, gluten

 

Cuccio Colour Veneer on ammattikäyttöön kehitetty huippulaadukas UV+LED geelilakka. Joustava ja kynttä vahvistava amerikkalainen Veneer geelilakka tarjoaa uskomattoman värin ja täydellisen pysyvyyden.

Ammattikäyttöön kehitetyt Veneer geelilakat edustavat nykypäivän markkinoiden parhaimmistoa. Kokeile ja rakastu - monet ovat jääneet koukkuun näiden täyteläisiin pigmentteihin, upeaan joustavaan koostumukseen ja uskomattoman kestävään lopputulokseen!

Cuccio Colour Veneer™ on pitkän kehitystyön tulos, kehitetty ammattilaisten avulla ammattilaisten käyttöön. Huippulaadukkaat Veneer geelilakat ovat myynnissä maailmanlaajuisesti.

 

Maahantuoja: Sky Group Finland Oy

Valmistusmaa: USA

Lisätietoja
Nimi 6 - Cleanser viimeistelyneste
Käyttöohje

Katso tarkat käyttöohjeet:

Cuccio Veneer geelilakka

INCI

Isopropyl Alcohol, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Tocopheryl Acetate (Vitamin E Acetate), Parfum/Fragrance, Ci 26100 (Red 17), Ci 60725 (Violet 2).

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cuccio Veneer 6 - Cleanser viimeistelyneste 946 mL
Your Rating