Echosline

5.0 Seliar Synergy Color hiusväri

 • Koko: 100 mL

Väri: Light Chestnut, perussävy 5.0.


Italialainen Seliar Synergy on eksklusiivinen ja kallisarvoinen ammoniakiton hiusväri. Hellävaraisempi koostumus kunnioittaa hiusrakennetta ja hiuspohjaa, ei sisällä parafenyleenidiamiinia (PPD).


Seliar Synergy kestovärillä saat aikaan äärimmäisen kiiltävän, intensiivisen ja pitkäkestoisen värin, joka kunnioittaa hiuksen rakennetta ja hiuspohjan herkkää ihoa.


Käytetään yhdessä Seliar Activator Cream hapetteen kanssa (sekoitussuhde 1:1,5).

7,95 €

Luethan käyttöohjeet huolellisesti ennen tuotteen käyttöä.

Ammattikäyttöön kehitetty hellävaraisempi kestovärisarja. Seliar Synergy hiusvärit sisältävät ylellisen yhdistelmän keratiinia, argan- ja pellavansiemenöljyä, sekä silkkiproteiineja. Seliar Synergy Color hiusvärien teho perustuu aktiivisten ainesosien synergiaan, joka tehostaa pigmenttimolekyylien kiinnittymistä luoden täydellisen ja tasaisen harmaanpeiton.

Kallisarvoinen koostumus tarjoaa jälleenrakentavan, hoitavan ja suojaavan vaikutuksen värjäyksen yhteydessä.

Edut:

 • 100% harmaanpeittävyys
 • Ei ammoniakkia, ei parafenyleenidiamiinia (PPD)
 • Kunnioittaa hiusrakennetta ja hiuspohjaa
 • Tehokas anti-age vaikutus
 • Aikaansaa pitkäkestoisen ja upean kiiltävän värin
 • Luotettava ja ennustettava lopputulos
 • Kosteuttava, antioksidanttinen vaikutus


Aktiiviset ainesosat:

 • Keratiini: Vahvistaa hiusta parantamalla sen rakennetta sisältä ulos, minkä ansiosta hiukset saavat takaisin terveen luonnollisen rakenteensa. Keratiini täyttää hiuksen reiät ja aukot, ja hiuksista tulee kiiltävämmät, taipuisammat ja helpommat muotoilla.
 • Arganöljy: Sisältää erityisen runsaasti välttämättömiä rasvahappoja (mm. linoli- ja tyydyttämättömiä rasvahappoja), vitamiineja ja antioksidanttisia ainesosia, jotka antavat verrattoman suojan hapettumista ja vapaiden radikaalien haitallista toimintaa vastaan. Ravitsee ja syväkosteuttaa.
 • Pellavansiemenöljy: Ravitsee, suojaa ja on vahvasti antioksidanttinen. Suojaa erityisesti hiusten latvoja ja antaa välitöntä kiiltoa.
 • Silkkiproteiini: Kosteuttaa sekä parantaa hiusten rakennetta ja kiiltoa.

 

Käytä Seliar Synergy värien kanssa Seliar Activator Cream hapetetta parhaan mahdollisen toimintakyvyn ja lopputuloksen takaamiseksi. Seliar Activator Cream kehitteen ainutlaatuinen molekyylirakenne tehostaa Seliar Synergy kestovärien harmaanpeittoa, hoitavuutta sekä lopputuloksen kiiltoa.

Valmistusmaa Italia.

Hiusvärit voivat aiheuttaa voimakkaan allergisen reaktion. Tutustuthan huolellisesti käyttöohjeeseen ja noudata kaikkia suosituksia ja ohjeita.

Käytetään yhdessä Seliar Activator Cream hapetteen kanssa (normaali sekoitussuhde 1:1,5). Käytä suojahanskoja.

Hapetteelliset hiusvärit eivät sovellu alle 16-vuotiaille. Älä värjää hiuksia, jos hiuspohjasi on ärtynyt tai vaurioitunut tai jos olet saanut aikaisemmin reaktion hiusväreistä tai hennasta.

Suosittelemme allergiatestin tekoa ennen hiusten värjäämistä. Katso ohjeet allergiatestin tekoon käyttöohjeesta.

 

Lataa käyttöohjeet:

Echosline Seliar Synergy Color hiusväri

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita