Inebrya Ice Cream Keratin Restructuring hiusseerumi 100 mL

SKU
IN-1026317
Varastossa
23,58 €
-
+
Yleiskatsaus

Jälleenrakentava Keratiinineste, ihanteellinen kuiville, karheille, värjätyille ja käsitellyille hiuksille. Painoton koostumus auttaa hallitsemaan vallattomia hiuksia, jättäen ne silkinpehmeiksi ja säihkyvän kiiltäviksi.

Keramidilla ja Hyaluronihapolla vahvistettu eklusiivinen koostumus korjaa hiusrakenteen murtumia ja muita epätasaisuuksia, muodostamalla suojakalvon hiuksen ympärille. Poistaa tehokkaasti kähäryyttä, suojaa kosteudelta ja sulkee kaksihaaraiset.

Edut:

  • Jälleenrakentaa ja tiivistää hiusrakennetta
  • Muodostaa suojaavan kalvon hiuskuidun ympärille
  • Vähentää tehokkaasti käräryyttä
  • Korjaa ja ehkäisee kaksihaaraisia
  • Aikaansaa painottoman kiiltävät ja pehmeät hiukset


Aktiiviset ainesosat:

  • Keratiini
  • Keramidit
  • Hyaluronihappo

 

Keratiini: Vahvistaa hiusta parantamalla sen rakennetta sisältä ulos, minkä ansiosta hiukset saavat takaisin terveen luonnollisen rakenteensa.  Keratiini täyttää hiuksen reiät ja aukot, ja hiuksista tulee kiiltävämmät, taipuisammat ja helpommat muotoilla.

Keramidit: Kiinnittyvät hiussuomujen väliin ja vahvistavat hiuksen rakennetta. Tämän ansiosta hiuskuitu imee itseensä kosteutta paremmin, näin palauttaen hiuskuidun luonnolliset ominaisuudet.

Hyaluronihappo: Kosteuttava ja vahvistava vaikutus, palauttaa luonnollisen kosteustasapainon hiuksille.

 

Inebrya Ice Cream Keratin on tehokas ammattikäyttöön suunniteltu jälleenrakentava hoitokokonaisuus, jonka koostumus pohjautuu Keratiiniin. Ideaalinen kemiallisesti suoristetuille ja kähärille hiuksille tai hiuksille, jotka altistuvat usein kemiallisille käsittelyille. Tiivistää hiusrakennetta ja aikaansaa kevyen suojaavan kalvon hiuskuidun pinnalle, korjaten ja ehkäisten uusien vaurioiden muodostumista. Ehkäisee tehokkaasti kaksihaaraisia.

Inebrya Ice Cream tuotesarjasta löydät laadukkaat Italialaiset hiustuotteet kaikille hiustyypeille.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Keratin Restructuring hiusseerumi
Käyttöohje

Levitä muuta tippa kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, älä huuhtele.

INCI

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Aqua (Water), Benzophenone-3, Hydrolyzed Keratin, Glycerin, SODIUM PCA, Urea, Sodium Lauroyl Lactylate, Trehalose, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Polyquaternium - 51, Ceramide NP, Ceramide AP, Sodium Hyaluronate, Phytosphingosine, Cholesterol, Carbomer, Methylparaben, Xanthan Gum, Propylparaben, Ceramide EOP.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Inebrya Ice Cream Keratin Restructuring hiusseerumi 100 mL
Your Rating