Inebrya Ice Cream

Pro-Volume shampoo

  • Koko: 300 mL

Tuuheuttava ja vahvistava shampoo hennoille, hauraille ja elottomille hiuksille. Arginiinilla vahvistettu koostumus puhdistaa hellävaraisesti, sekä vahvistaa ja tukee hiuksia. Palauttaa hiuksille elinvoimaa ja volyymia.


Pesun jälkeen hiukset tuntuvat upean tuuheilta ja pehmeiltä. Aikaansaa pehmeät, kiiltävät ja painottomat hiukset.

10,50 €

Edut:

  • Puhdistaa hiukset hellävaraisesti
  • Tuuheuttaa ja vahvistaa hiuksia
  • Palauttaa joustavuutta ja elinvoimaa
  • Aikaansaa pehmeät ja kiiltävät hiukset


Vaikuttavat ainesosat:

  • Arginiini
  • Elastiini
  • Silkkiproteiini

 

Arginiini: Välttämätön aminohappo, elvyttää ja vahvistaa hiuskuitua, sekä tiivistää pintarakennetta. Stimuloi ravinteiden imeytymistä hiuksiin. Edistää terveiden ja vahvojen hiusten kasvua.

Elastiini: Palauttaa luonnollista joustavuutta hiuksille ja korjaa pieniä pintavaurioita hiuskuiduilla.

Silkkiproteiini: Kosteuttaa, sekä parantaa hiusten rakennetta ja kiiltoa. Suojaa mekaaniselta ja lämpörasitukselta muodostaen ohuen kalvon hiuskuidun pintaan.

 

Inebrya Pro-Volume on innovatiivinen, uskomattoman tehokas tuuheuttava tuotesarja. Pro-Volume on kehitetty tuomaan upeaa volyymia kaikille hiustyypeille. Aikaansaa tuuheat ja elinvoimaiset hiukset. Ihanteellinen hennoille, hauraille ja elottomille hiuksille.

Inebrya Ice Cream tuotesarjasta löydät laadukkaat Italialaiset hiustuotteet kaikille hiustyypeille.

Valmistusmaa Italia.

Levitä märille hiuksille, vaahdota ja huuhtele.

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Myreth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Parfum (Fragrance), Cocamide MEA, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Laureth-10, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Propylene Glycol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Hydrolyzed Elastin , Wheat Amino Acids, Soy Amino Acids, Arginine HCl, Serine, Threonine, Hydrolyzed Silk , Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita