Silcare Lavender Fields Basic UV geeli 5 g

SKU
SC-M008PN
Varastossa
4,50 €
-
+
Yleiskatsaus

Pehmeä laventeli. Läpikuultamaton kova UV geeli. UV-kovetteinen.

Korkealaatuinen UV-geeli erityisesti rakennekynsien koristeluun. Käytetään kovien UV geelien kanssa.

Noname Cosmetics UV-kovetteiset väri-, glitter- ja efektigeelit ovat vuosien tuotekehittelyn ja nykyaikaisen polymeeriteknologian huipentuma. 

Noname Cosmetics kovat UV geelit soveltuvat käytettäväksi lähes kaikkien geelimerkkien kanssa. Ne ovat hajuttomia, eivät kehitä lämpöä kovettumisen aikana eivätkä sisällä haihtuvia ainesosia. Niiden pigmentit on sidottu pohjageeliin pitäen koostumuksen tasaisena.

Edut:

 • Todella kestävä
 • Pigmenttipitoinen peittävä koostumus
 • Keskipaksu viskositeetti
 • Erittäin hyvä hinta-laatusuhde
 • Kätevä, pieni pakkauskoko

 

UV-kovetteinen, ei kovetu LED-valossa.

EU:ssa valmistetut, edulliset ja turvalliset suomalaiseen tuotemerkkiin kuuluvat Noname Cosmetics UV geelit antavat pitkään kestävän, intensiivisen kauniin lopputuloksen.

 

Lisätietoja
Nimi Lavender Fields Basic UV geeli
Käyttöohje
Värigeelejä voi käyttää eri tavalla riippuen halutusta lopputuloksesta. Alla muutama esimerkki:
 
Luonnonkynnelle:
 
Luonnonkynnen tulee olla lyhyt. Vapaa kärki maksimissaan 1/3 osa luonnonkynnen pituudesta. Käytä mielellään pohjaksi kovaa UV-geeliä.
 
 1. Alusta kynsi. Levitä ja koveta pohjageeli seuraten pohjageelin omaa käyttöohjetta.
 2. Älä pyyhi pintaa vaan levitä haluttu väri halutulla tavalla suoraan pohjan tahmealle pinnalle. Vaihtoehtoisesti pyyhi pinta ja levitä värigeeli karhennetulle pinalle, ei leviä niin paljon. Levitä värigeeli aina hyvin ohuina kerroksina.
 3. Koveta 2 minuuttia. Jos haluat vain "jämäyttää" värin paikoilleen ja jatkaa toisella värillä, koveta vain 30 sek. Koveta kuitenkin lopuksi 2 minuuttia.
 4. Kun väri tai kuvio on kynnellä halutun tapainen, levitä päälle päällysgeeli tai sealeri tahmealle pinnalle. Voit myös levittää ohuen kerroksen rakennusgeeliä mikäli haluat tuoda kynnelle lisää muotoa.
 
Rakennekynelle:
 
 1. Alusta ja rakenna kynsi (tippi tai muotti) geelin ohjeen mukaisesti.
 2. Halutusta lopputuloksesta riippuen:
              a) Levitä väri rakennegeelin kerrosten väliin joko suoraan tahmealle tai karhennetulle pinnalle ohuena kerroksena ja koveta 2 minuuttia. Jos haluat vain "jämäyttää" värin paikoilleen ja jatkaa toisella värillä, voit kovettaa vain 30 sek. Älä pyyhi pintaa vaan jatka rakennusgeelillä suoraan värin tahmealle pinnalle.
              b) Levitä värigeeli loppuviilauksen jälkeen karhennetulle pinnalle. Koveta 2 minuuttia ja levitä lopuksi päälle sealer tai kiiltogeeli ja koveta ohjeen mukaan.
 
Värikärki:
 
 1. Levitä värigeeli kuten luonnonkynnelle tehtäessä suoraan alusgeelin päälle (alusgeeli voi yhdenvaiheen geeleissä olla myös nimellä rakennusgeeli).
 2. Piirrä kärki halutun muotoiseksi ja koveta 2 minuuttia.
 3. Jatka rakennusgeelin kanssa seuraten rakennusgeelin omaa käyttöohjetta.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Silcare Lavender Fields Basic UV geeli 5 g
Your Rating