Naturalmente Moisturizing Modelling Glaze muotoilugeeli 250 mL

SKU
NA-NI011237
Varastossa
13,47 €
-
+
Yleiskatsaus

Kosteuttava kasvipohjainen muotoiluneste kaikille hiustyypeille. Kosteuttava muotoiluneste käytettäväksi kuivauksen yhteydessä. Vahvistaa ja kosteuttaa hiuksia, jättäen ne helposti muotoiltaviksi.

Suojaa hiuksia lämpörasitukselta. Tiivistää hiusrakennetta ja auttaa pitämään hiuksen luonnollisen kosteuden hiukuidun sisällä. Ei jätä jäämiä.

SORRY NO PETROL!

Luonnollista kauneutta - Naturalmente on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Ei sisällä parabeeneja, eläinperäisiä aineita, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

  • Hiuksia kosteuttava ja vahvistava koostumus
  • Auttaa säilyttämään hiuksen luonnollisen kosteuden
  • Sisältää 100% puhtaita eteerisiä öljyjä luomuviljelmiltä
  • Ympäristöystävällinen pakkaus
  • Soveltuu myös herkälle iholle
  • Soveltuu Curly Girly -metodiin

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Erot perinteiseen kosmetiikkaan:

  • Tuotteet Naturalmentella koostuvat monenlaisista eteeristen öljyjen ja kasviuutteiden sekoituksista.
  • Ainesosat ovat tarkkaan valittuja niiden aromaterapeuttisten ominaisuuksien perusteella edistämään kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia.
  • Naturalmenten tuotteet eivät sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia, väriaineita, synteettisiä hajusteita, muovia, DEA-, SLS-, SLES-yhdisteitä eikä parabeeneja.
  • 100% puhtaat kasviuutteet ja eteeriset öljyt luomuviljelmiltä.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Moisturizing Modelling Glaze muotoilugeeli
Käyttöohje

Levitä pieni määrä muotoilunestettä hiuksille kuivauksen yhteydessä ja muotoile.

INCI Aqua (Water), Polyquaternium-7, Hydrolysed soy protein, Citrus Medica Limonum Oil (lemon peel oil) *, Eucalyptus globulus oil *, Citrus grandis (grapefruit) extract *, Glycerin, Limonene, Sodium Dehydroacetate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl alcohol.

* From organic farming
** 100% Vegetable flavor

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Naturalmente Moisturizing Modelling Glaze muotoilugeeli 250 mL
Your Rating