NC Cluster 10D Irtoripset C 0.07 / 12mm

SKU
NC-HRCL007C12
Varastossa
5,82 €
-
+
Yleiskatsaus

Laadukkaat tupsu-malliset irtoripset, pituus 12 mm. Täydelliset intensiiviseen silmämeikkiin. Tuo kaunista pituutta ja upeaa tuuheutta omiin ripsiin. Yhdessä tupsussa on 10 ripsikuitua.

Synteettiset Noname Cosmetics minkkiripset on valmistettu joustavasta ja kevyestä PBT-kuidusta. Kuitu säilyttää muotonsa erinomaisesti, joustava ja lämmönkestävä materiaali.

Kätevät tupsu-malliset irtoripset tuovat upeaa intensiivisyyttä silmiin!

Ominaisuudet:

  • Pituus: 12 mm
  • Paksuus: 0,07 mm
  • Kaarevuus: C
  • Tyyppi: tupsu / cluster
  • Yhdessä tupsussa on 10 ripsikuitua
  • Kiiltävä, keskikaareva kuitu
  • Synteettinen minkki, PBT-kuitu
  • Väri: musta

Rasiassa 3 riviä ripsitupsuja, 20 tupsua / rivi. Yhteensä 60 kpl ripsitupsuja.

 

Noname Cosmetics ripset on erityisesti valmistettu ammattikäyttöön. Ihanan kiiltävä, kevyt ja pehmeä kuitu kestää lämpöä ja säilyttää muotonsa erinomaisesti.

Lisätietoja
Nimi Cluster 10D Irtoripset C 0.07 / 12mm
Käyttöohje

Taivuta omat ripset kevyesti ja aloita levittämällä kevyt kerros ripsiväriä. Voit myös jättää ripset taivuttamatta, jos ripsesi ovat luonnollisesti kaarevat.

Irrota tupsu pakkauksesta pinseteillä ja dippaa pääty kevyesti ripsiliimaan. Asettele tupsu haluamaasi kohtaan ripsien tyveen. Pidä ripsitupsua hetki paikoillaan varmistaaksesi täydellisen kiinnittymisen.

Kun kaikki ripset on kiinnitetty, viimeistele meikki vielä kevyellä ripsivärisilauksella.

Kokeile kiinnittää eri mittaisia ripsitupsuja, käytä lyhyempiä tupsuja silmän sisä- ja ulkonurkissa, ja pidempiä keskellä. Saat myös kauniin kissamaisen efektin, kun aloitat lyhyillä tupsuilla silmän sisänurkasta ja vaihdat asteittain pidempiin tupsuihin ulkonurkkaa kohti.

 

Poisto: Harjaa ripsiväri silmistä ripsiharjan avulla.

Ota kiinni ripsitupsun karvojen päistä ja vedä kevyesti ulospäin, niin että liima venyy ja irtoaa. Jos ripset eivät irtoa kevyesti vetämällä, kostuta vanulappu silmämeikinpoistoaineella ja pidä vanulappua hetki ripsien liimakohdan päällä, jotta liima pehmenee.

Ole varovainen ettet vedä omia ripsiäsi poiston yhteydessä. Tartu tarkasti vain ripsitupsun karvoihin!

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:NC Cluster 10D Irtoripset C 0.07 / 12mm
Your Rating