RefectoCil Micellar Eye Make-up Remover Silmämeikinpoistoaine 150 mL

SKU
CG-2680035
Varastossa
10,70 €
-
+
Yleiskatsaus

Ripsiä vahvistava öljytön, misellipohjainen silmämeikinpoistoaine. Miselli-poistoaine puhdistaa meikin tehokkaasti ja hellävaraisesti. Poistaa silmämeikin täydellisesti ripsiltä ja iholta ilman hankausta!

Rasvaton, hellävarainen ja tehokas koostumus soveltuu erityisesti silmäripsien ja kulmien puhdistamiseen ennen kestovärjäyksiä. Ei jätä öljyistä tunnetta iholle tai silmiin. Soveltuu myös päivittäiseen meikinpoistoon.

Öljytön RefectoCil Micellar Eye Make-Up Remover poistaa näyttävänkin meikin nopeasti ja hellävaraisesti. Se myös valmistelee ripset ja kulmakarvat kestovärjäystä varten.

Edut:

  • Ripsiä vahvistava öljytön koostumus
  • Poistaa silmämeikin täydellisesti ilman hankausta
  • Nopea ja hellävarainen iholle ja ripsille
  • Ei jätä ihoa rasvaiseksi
  • Aikaansaa puhtaan ja raikkaan ihon
  • Soveltuu kaikille ihotyypeille


RefectoCil Micellar Eye Make-Up Remover kehitettiin täyttämään korkeimmatkin odotukset meikinpoistossa. Ripsien ja kulmakarvojen tulee olla puhtaat, meikittömät ja täysin öljyttömät ennen kestovärjäystä. Vain se takaa täydellisen, tasaisen ja pitkäkestoisen värjäystuloksen. RefectoCil Micellar Eye Make-Up Remover täyttää nämä vaatimukset täydellisesti.

 

*Miselli on mikroskooppinen ambivalentti-molekyylirakenne, joka vangitsee epäpuhtaudet ja toksiinit ihon ominaisuuksia kunnioittaen. Miselli nostaa epäpuhtaudet iholta ja ripsistä magneetin tapaan.

Valmistusmaa Itävalta.

Lisätietoja
Nimi Micellar Eye Make-up Remover Silmämeikinpoistoaine
Käyttöohje

Kostuta vanulappu kauttaaltaan poistoaineella. Paina kevyesti silmämeikin päälle, anna vaikuttaa hetki ja pyyhkäise hellävaraisesti meikki silmiltä. Toista tarvittaessa.

 

Valmistelu ennen värjäystä:

Ripsien ja kulmakarvojen tulee olla kuivat ja öljyttömät jotta värjäystuloksesta saadaan paras mahdollinen.

Ripset ja kulmakarvat kannattaa puhdistaa RefectoCil Micellar Eye Make-Up Removerilla vaikka asiakkaalla ei olisikaan meikkiä. Tämä on tärkeää, sillä ripsien ja kulmakarvojen tulee olla täysin puhtaat ja öljyttömät, jotta väri tarttuu mahdollisimman hyvin karvaan.

Hyöty verrattuna muihin silmämeikinpoistoaineisiin: RefectoCil Micellar Eye Make-Up Remover on varta vasten kehitetty käytettäväksi ennen värjäystä, eikä se jätä jäämiä meikistä tai öjystä ihoon tai karvoihin.

INCI

Aqua, Pentylene Glycol, Propylene Glycol, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Glycerin, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Sodium Hydroxide, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:RefectoCil Micellar Eye Make-up Remover Silmämeikinpoistoaine 150 mL
Your Rating
We found other products you might like!