Silcare

Acetone Poistoneste Omena

  • Tilavuus: 300 mL

Omenan tuoksuinen poistoneste geelilakkojen ja akryylien poistamista varten. Toimii hyvin myös perinteisten kynsilakkojen poistamiseen.


Asetonipitoinen poistoneste poistaa tehokkaasti ja turvallisesti geelilakan, akryylin ja kynsilakan. Tehokas myös vaikeasti poistettaville glitter- ja efektilakoille.

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
4,50 €

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
Voimme ilmoittaa sinulle, kun tuote on taas saatavilla.

Tehokas poistoneste pehmeille geeleille, akryyleille ja kynsilakoille.

Edut:

  • Ei vahingoita kynttä
  • Tehokas
  • Erityisesti kehitetty geelilakkojen poistoon
  • Myös kynsilakan poistoon

Huom! Älä koskaan revi, nosta tai raaputa geeliä tai akryyliä pois kynneltä. Mekaaninen poistaminen vahingoittaa luonnonkynttä.

 

EU:ssa valmistetut, edulliset ja turvalliset suomalaiseen tuotemerkkiin kuuluvat Silcare kemikaalit ovat erittäin laadukkaita ja soveltuvat myös ammattikäyttöön.

1. Käyttäen esimerkiksi 100 grit Angle Board kynsiviilaa poista kaikki kiilto. Viilaa myös suoraan kynsinauha -> kynnen kärki suuntaan. Eli käytä viilaa sekä sivu- että pystysuunnassa. Viilaamisen tarkoitus on poistaa päällyslakka kynnen pinnasta ja aikaansaada geelilakan pintaan uurteita, joiden kautta poistoneste pääsee imeytymään.


2. Kostuta pumpuli poistonesteellä. Muista aina ravistaa poistonestettä ennen käyttöä. Aseta poistonesteeseen kostutettu pumpuli kynnelle.


3. Kääri kynsi folioon. Voit myös käyttää valmiita Soak Off poistolappuja, foliota tai poistokuppeja. Ole huolellinen, että puristat folion hyvin sormesta mutta ÄLÄ PURISTA foliota tiukkaan kynnen päältä. Muuten puristat vain poistonesteen pois pumpulista.


4. Riippuen siitä kuinka pitkään geelilakkaa on pidetty ja sitä, kuinka paljon aurinkoa kynnet ovat saaneet, poistoaika vaihtelee 7-10 minuuttiin. Jos sormet ovat kylmät tai ilma on kylmä, käytä lämmityshanskoja. Rapsuta geelilakka pois kynnen pinnalta. Käytä tähän Soak Off puhdistinta. Jos geelilakka ei meinaa irrota helpolla, kääri kynsi hetkeksi takaisin folioon.

Älä koskaan revi, nosta tai raaputa geeliä tai akryyliä kynneltä.

 

Voit tarvittaessa käyttää myös kynsilakoille: Lisää kynsilakanpoistoainetta nukkaamattomalle puhdistuslapulle ja pyyhi kynnet yksitellen. Vaikeasti poistettaville kynsilakoille, paina poistoaineeseen kostutettua puhdistuslappua kynnelle muutama sekunti ja pyyhi.

 

VAROITUS: Erittäin syttyvä. Pidettävä pois tulenlähteiden läheisyydestä sekä lasten ulottuvilta.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita