Silcare

Nail Tip Glue Kirkas tippiliima pensselillä

  • Koko: 7 g

Korkealaatuinen ja nopeasti kuivuva tippiliima pensselillä. Kestävä, kova ja vähän huntua aiheuttava koostumus. Erinomainen tipeille, koristeiden liimaamiseen sekä rakennekynsien pieniin korjauksiin.


Jämäkän kuitupensselin ansiosta liima on erittäin helppo ja tarkka levittää. Kuivuessaan erittäin vähän samentuva koostumus.


Varmistaa tehokkaan kiinnittymisen luonnonkynteen sekä ABS, PVC ja PA muovitippeihin.

  • Osta 6 kappalehintaan 2,25 € ja säästä 10%
2,50 €

Edut:

  • Helppo levittää
  • Jämäkkä pensseli
  • Varmistaa tehokkaan kiinnittymisen
  • Erittäin vähän samentuva koostumus
  • Kuivuu nopeasti

Silcare liimat ovat korkealaatuisia ja kestäviä syanoakrylaattiliimoja, jotka takaavat tehokkaan ja nopean kovettumisen.

 

Erityisesti kynsille, tipeille sekä koristeille kehitetyt yksikomponenttiliimat, joiden korkeatasoinen syanoakrylaattipohjainen koostumus toimii ammattilaisen täydellisenä ja luotettavana työkaluna. Nopeasti kuivuvat koostumukset on vahvistettu erilaisten yhdisteiden avulla taaten paremmin iskuja kestävän liitoksen.

Syanoakrylaattiliimat takaavat nopean ja tasaisen kovettumisen myös pinnoilla, joilla on vähän kosteutta (tippi). Varmistaa tehokkaan kiinnittymisen luonnonkynteen sekä ABS, PVC ja PA muovitippeihin.

 

 

Puhdista kynsi huolella ennen liiman käyttämistä. Varmista, että kynnellä ei ole ihon omaa rasvaa.

Levitä liima tipille tai kynnelle koristeita varten, paina tippiä tai koristetta liimaan muutama sekunti.

 

Varoitus:

Käytä hyvin ilmastoidussa tilassa. Vältä kosketusta iholle, silmiin ja vaatteille. Aineen joutuminen iholle voi aiheuttaa punaisuutta, kirvelyä ja kutinaa. Älä käytä liimaa jos kynsinauhat ovat ärtyneet, tulehtuneet tai haavaumilla. Jos liimaa joutuu silmään, huuhtele juoksevassa vedessä 15 minuuttia ja hakeudu viipymättä lääkäriin. Vaarallista nieltynä, vain ulkoiseen käyttöön. Ei lasten ulottuville.

Lähettäjä:

Vastaanottaja: